תנועות העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות העובר
    שרון
    22/05/2011

שלום רב,
    ההני בת 28 בהריון ראשון עם בת שבוע 27-שיליה קדמית
    החל מהשבוע ה-20 בערך הנני מרגישה את תנועות העובר אך התנועות אינם קבועים יכול להיות יום אחד שאני מרגישה את העובר כמעט כל שעה וכן מרגישה בעיטות חזקות ואחרכך יכול להיות יום יומיים שאני מרגישה תנועות חלשות בערך תנועה בשלוש שעות וכן בעיטות חלשות ואח"כ שוב זה חוזר לתנועות מרובות וכך זה כל הזמן מתחלף
    השאלה שלי
    1.האם זה בסדר וטבעי כי יום יומיים מרגישים תנועות מרובות וחזקות ואח"כ יום יומיים מעט תנועות ואח"כ שוב זה חוזר על עצמו?
    2.האם בשבוע 27 אני לא צריכה להרגיש כל הזמן את העובר?.והאם מעט התנועוות בימים מסוימים לא מצביע על מצוקת העובר ויכול לגרום לו נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות העובר

הוספת תגובה

• תנועות העובר - תגובה

ד''ר אלי רימון
    23/05/2011

בשבועות אלה התנועות עדיין לא סדירות
    אם את חשה תנועות לא מדובר במצוקת עובר
    בדכ רצוי לעקוב אחר תנועות לאחר ארוחות 2-3 פעמים ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנועות העובר

אריאלה
    23/05/2011

לפי תשובתך אם אני מבינה נכון זה בסדר שכמה ימים אנימ רגישה תנועות מרובות ולאחר מכן כמה ימים תנועות מועטות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנועות העובר - תגובה

ד''ר אלי רימון
    23/05/2011

לדעתי תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו