זכאות לשמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לשמירת הריון
    א
    26/05/2011

לרופאים שלום
    אני בשבוע 17 להריוני השני מוגדרת בהריון בסיכון מכיוון שההריון הראשון שלי הסתיים בלידה מוקדמת בשבוע 28 שהחלה בצירים מוקדמים משבוע 20 וירידת מים בשבוע26 ללא התקצרות צואר הרחם עד הלידה עצמה.
    כאמור היום אני בהריון שני בשבוע 17 מקבלת החל משבוע זה זריקות פרוגסטרון למניעת צירים, אך אני חשה לעיתים קרובות לחץ חזק בבטן התחתונה והרגשה של צורך במתן צועה (רק תחושה כזו של לחץ על החלחולת) וכן לחץ כלפי הנרתיק.
    הדבר קורה בזמן שאני הולכת לעבודה יש לי הליכה של קילומטר וחצי לכל צד +שעה נסיעה באוטובוס.ובכל פעם שאני הולכת אני מרגישה את אותו הכאב מה שהיה לי בהריון הראשון שלי אך הרופאה שלי אומרת שכל עוד שאין התקצרות צואר זה לא צירים ולא מסוכן להריון, וכן הליכה לא מזרזת צירים ולידה. (דבר שלדעתי לא נכון מכיוון שבהריון הראשון שלי זה כן גרם לצירים ולידה, בלי התקצרות צואר במהלך ההריון)
    רציתי לדעת אם אני זכאית לאור כל המצב הנ"ל וההיסטוריה שלי לקבל שמירת הריון. והאם כבר משבוע זה? ולמי עלי לפנות אם הרופאה שלי לא רואה לנכון לאשר לי זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לשמירת הריון

הוספת תגובה

• הלחצים לא מפסיקים

א
    30/05/2011

אשמח לתשובתכם המהירה מיכוון שהלחצים באזור הנרתיק לא מפסיקים לי וזה בדיוק כמו שהיה לי בהריון הקודם לאחר הליכה מה לעשות? האם ניתן לקבל על כך שמירת הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלחצים לא מפסיקים - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    30/05/2011

במקרה זה פני לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לשמירת הריון - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    30/05/2011

פני לחוות דעת מומחה להריון בסיכון גבוה
    במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית
    ניתן להתיעץ גם עם רופא תעסוקתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לשמירת הריון - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    01/06/2011

רופא תעסוקתי או מומחה להריון בסיכון גבוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו