מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון עם ילד חולהיעל29/05/2011
בוקר טוב,כרגע גיליתי שאני בהריון עי בדיקות ביתיות יום שישי הייתי אצל הרופא בשל איחור של חודש וקצת עשה לי אולטראסונד ואמר שהריריתמעובה ושלח אותי דחוף לבדיקת בטא (לפני ארבע חודשים הוא שם לי התקן באופן פרטיולכן לא האמנתי)ברקע:7 הריונות 7 לידות כולם בשבועות 33-37 חלקם היפרדות שיליה וחלקם רעלת לא היה אף הריון רגיל סובלת מלחץ דם גבוהה היפרתירואיד וקרישיות יתרלידה אחרונה לפני חמשה חודשים בשבוע 35+3 עובר בריא שוחרר איתי היה קיסרי חירום עקב לחץ דם גבוהה כמובן רעלת .כחודשיים לפני הלידה גילינו כי בננו חולה בלוקמיה לימפוציטית חריפה עשו איסוף מחבל הטבור אף לא נאסף מספיק עשו הכפלה אך עדיין זה לא מספיק.אני מקבלת כרגע כדורי שינה כי אני לא ישנה מםחד לחץ וחששות לפני שבוע הוא עבר סיטי וחתמתי שאני לא בהריון ונכנסתי איתו מחוסר ידיעה זה מסוכן? שבוע הבא יש סבב נוסף של כימו האם זה בסדר שאשהה איתו?גם בזמן בידוד וזיהומים עקב כימו כגון אפטות בפה ודלקות ריאה? ההמטואונקולוג ביקש שאתיעף עם הרופא שלי אך משום מה הוא לא היה סימפטי איתי אולי כי כעסתי שאני לא מבינה לאן נעלם ההתקן כל ההריון שלי היה אצלו במעקב פרטי עקב הרקע שלי ככה שפשוט התבסתי ממנו ביום שישי ולא מתאים לי להסביר לו איפה אני נמצאת כרגע ... האם תוכלו לתת לי דעה בעניין זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם ילד חולה - תגובה
פרופ' יריב יוגב30/05/2011תחילה אאחל בריאות שלמה לבנך
פני למרפאה להריון בסיכון גבוה
אין סכנה כי תשהי ליד בנך בזמן טיפולים כמוטרפיים
יש להימנע מחשיפה לקרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)