מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקשות של הבטן בהיריוןרונית04/06/2011
התקשות של הבטן בהיריון
שלום,
אני בהיריון, בשבוע 28. מזה כחודשיים אני סובלת מהתקשות של הבטן, מספר פעמים ביום, יכול להיות בתדירות של כל רבע שעה, הבטן שלי ממש נהיית קשה משני צידיה למספר שניות ועובר.....
אני בהריון בסיכון, מכיוון שאני סובלת מסכרת נעורים.
ציינתי את הסימפטום בפני הרופא שלי והוא אמר שאין לי מה לדאוג, ייתכן ומדובר בצירים שלא יביאו בסופו של דבר ללידה.
שאלותיי הן:
האם מדובר בברקסטונים? האם זה טבעי שזה קורה ובכזו תדירות?
האם יש סיכוי שצירים אלו יהפכו ללידה בשלב זה?
האם לא צריך לבדוק את צוואר הרחם אצלי ולראות את הוא מתקצר?
והאם יש צורך בשלב זה לחבר אותי כבר למוניטור?
אודה אם תתיחס לכל שאלותי, מכיוון שאני מוטרדת.
תודה,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשות של הבטן בהיריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב04/06/2011קרוב לוודאי שמדובר בצירי ברקסטון היקס אך לא ניתן לגעת בודאות ללא בדיקה והערכת אורך צוואר הרחם
מאחר ושיעור הלידות המוקדמות גבוה יותר בנשים עם סוכרת נעורים יש מקום לבדיקה והערכה
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)