מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות עמכם לגבי שמירת הריוןשירן09/06/2011
צהריים טובים,שמי שירן אני בת 25.9 חודשים.אני בהריון מרובה עוברים(תאומים)ואני בשבוע 6 וחמישה ימים. נקלטתי להריון זה לאחר כ 3 שנים של נסיונות,והתערבות רפואית של כ שנה וחצי לערך,דרך טיפולי הזרעות. במשך כשבוע אני עם כאבים חזקים מאוד בצד ימין,כאשר החריפו לי שלשום,כאבים המלווים בהזעות,הקאות מרובות וכאבי ראש עזים.עד כדי כך שממש לא יכלתי כלל ללכת,לעמוד,לשבת,לשכב.נתנו לי במשך היומיים עירוי נוזלים והייתי בצום מלא. אמש השתחררתי מבית החולים לאחר אשפוז של כיומיים,במסגרתו נדרשתי לבצע ניתוח ע"י רופא כירורגי בכיר להחדרת מצלמה על מנת לשלול דלקת בתוספתן שאינו נראה באולטראסאונד עקב שחלות גדולות מאוד 10מ"מ כל אחת ו4 ציסטות גדולות 9מ"מ ו2 ציסטות קטנות או בשל כנראה תסביב שחלה.סירבתי ניתוח כפעמיים ולאחר ברורים רבים נשללה האופציה ל"בטן חריפה" והוחלט לשחרר אותי למעקב צמוד מול גניקולוג מול צורך בבדיקה לשמירת הריון בשל המצב המסובך.אני לא עובדת פיזית ,אך בשל רגישות מצבי הייתי מעוניינת שתייעץ לי מה עליי לעשות? אני לא מרגישה שאני יכולה ללכת לעבוד כך. אשמח ואודה מאוד לתגובתך,שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות עמכם לגבי שמירת הריון - תגובה
ד''ר אלי רימון10/06/2011לדעתי דרושה לך מנוחה של 2-3 שבועות עד שהשחלות יקטנו
אם יחזור הכאב פני לבדיקה מיידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)