מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעלת לאחר לידה מוקדמתש10/06/2011
שלום רב.
בת הזוג שלי ילדה בשבוע 38+3 בקיסרי בעקבות מצג עכוז (הריון שני. בהריון הראשון אובחנה אצלה רעלת הריון בשבוע 35, וייולדה בעקבותיה בשבוע 37).
יום לאחר השחרור מבית החולים (ביום השישי לאחר הלידה) היא אושפזה ואובחנה עם רעלת הריון לאחר לידה.
היא טופלה 24 שעות במגנזיום.
זהו היום הרביעי לאישפוז ואנחנו אובדי עצות:
מדדי לחץ הדם שלה גבוהים מ-160 ומ80 באופן רציף (המדידה האחרונה היתה 185/88 והיא הגבוהה שנמדדה עד כה, לאחר שקיבלה תרופות להורדת לחץ דם).
כמו כן תפקודי כבד וכליות אינם תקינים (לצערי אינני יכול לצטט מספרים, אני לא יודע אותם).
אין לנו מושג למה לצפות, מה הטיפול, מה ניתן לעשות כדי לסייע, מה הצפי להחלמה וכו'.
(הצוות בבית החולים בו היא שוהה אינו מספק פרטים מעבר למשפט "צריך להמתין").
1. אשמח לכל שביב מידע בנושא.
2. האם ניתן במקרה זה להביא רופא פרטי שמתמחה בנושא לבי"ח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת לאחר לידה מוקדמת - תגובה
ד''ר אלי רימון10/06/2011הטיפול כולל טיפול ללחץ דם גבוה ומעקב ת פקודי כבד
אין למעשה טיפול נוסף אלא באמת להמתין
עקרונית זכותך להביא יועץ חיצוני שיקבל פרטים מהצוות ויתן יעוץ
הצוות הרפואי איננו חייב לבצע את המלצות הרופא אם נוגדות את המדיניות הנהוגה בבית החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות
ש10/06/2011(תודה על התשובה המהירה)
1. בינתיים ישנה התדרדרות (לפחות לנו) במדדי לחץ הדם וסטטיות מסויימת במדדים האחרים. האם זה נורמלי לפרק הזמן שעבר?
2. מה משך הזמן שבו עפ"י רוב ישנה החלמה (כמובן שזה שונה ממקרה למקרה, אבל איזשהו מספר אצבע).
תודה,
ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות - תגובה
ד''ר אלי רימון11/06/2011זה יכול לקחת לעיתים שבוע עד שבועיים עד של"ד מתאזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרכוס
ש11/06/2011תודה על התשובה ד"ר רימון.
אתמול ממש כמה דקות אחרי שפרסמתי את השאלות התקשרו מבית החולים, בת הזוג שלי פרכסה ואיבדה הכרה (אולי אני מפספס במונחים הטכניים) ואושפזה בטיפול נמרץ.
היא כרגע שם (בהכרה) מטופלת להורדת לחץ דם, אני כמובן לא רופא ולא מתיימר להיות רופא אבל מהמעט שאני רואה שם לא נראה שהוא (ל"ד) יורד.
אני עושה כפי שהמלצת, וממתין.
בברכה,
ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)