מקלחת חמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת חמה
    אילי
    11/06/2011

שבוע6האם מקלחת חמה יכולה להזיק בשבועות הבאים??כי הבנתי שמים חמים עלולים לזרז לידה??.

יש לי תינוקת שריכה בקרוב לעבור חיסון משולש שכולל אבעבועות הרופא אמר לי שיש מצב שיהיה לה חום ואבעבועות כמה ימים האם אני יכולה להידבק יכול להזיק לי הקירבה איתה??

באיזה שבוע מרגישים את העובר??אני צריכה להתחיל זריקות פרוגרסטרון משבוע 15אך דחו לי את התור ואעשה רק בשבוע 16+האם זה נורא??ואיפה בגוף מזריקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת חמה

הוספת תגובה

• מקלחת חמה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    12/06/2011

שבוע6האם מקלחת חמה יכולה להזיק בשבועות הבאים??כי הבנתי שמים חמים עלולים לזרז לידה??. לא מזיק

יש לי תינוקת שריכה בקרוב לעבור חיסון משולש שכולל אבעבועות הרופא אמר לי שיש מצב שיהיה לה חום ואבעבועות כמה ימים האם אני יכולה להידבק יכול להזיק לי הקירבה איתה?? תבדקי אם את מחוסנת?

באיזה שבוע מרגישים את העובר??אני צריכה להתחיל זריקות פרוגרסטרון משבוע 15אך דחו לי את התור ואעשה רק בשבוע 16+האם זה נורא??ואיפה בגוף מזריקים-מרגישים משב 25, ניתן לדחות מועד הזריקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו