כדוריות דם לבנות בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדוריות דם לבנות בשתן
    שרון
    20/06/2011

שלום רב,
    הנני בשבוע 31 להריוני הראשון.בבדיקת שתן שגרתית שביצעתי התגלה כי קיימת רמה גבוהה של לויקוציטים בשתן-550
    השאלה שלי היא:
    1.האם לויקוציטם בשתן ברמה כזו יכוה לפגועה או להזיק איכשה לעובר?האם ישנה איזשהי השפעה על העובר?
    2.הבנתי שאני צריכה לבצע תרבית -במידה והתרבית חיובית כלומר יש לי זיהום בשתן האם הזיהם יכול להזיק או לפגוע איכשו בעובר?האם ישנה השפעה כלשהיא של הזיהום על העובר?
    3.אם בעקבות הזיהום אצטרך לקחת אנטיביוטיקה האם אנטיביוטיקה יכולה לפגוע או להזיק לעובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדוריות דם לבנות בשתן

הוספת תגובה

• כדוריות דם לבנות בשתן - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/06/2011

1.האם לויקוציטם בשתן ברמה כזו יכוה לפגועה או להזיק איכשה לעובר?האם ישנה איזשהי השפעה על העובר? אין השפעה על העובר
    2.הבנתי שאני צריכה לבצע תרבית -במידה והתרבית חיובית כלומר יש לי זיהום בשתן האם הזיהם יכול להזיק או לפגוע איכשו בעובר?האם ישנה השפעה כלשהיא של הזיהום על העובר? זיהום לא מטופל יכול לגרום ללידה מוקדמת
    3.אם בעקבות הזיהום אצטרך לקחת אנטיביוטיקה האם אנטיביוטיקה יכולה לפגוע או להזיק לעובר? לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדוריות דם לבנות

מורן
    20/06/2011

האם פרט ללידה מוקדמת זיהום בשתן (לא מטופל) יכול לגרום גם לנזק לעובר?

האם זיהום שמטופל יכול לגרום לאזשהו נזק לעובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדוריות דם לבנות - תגובה

ד''ר אלי רימון
    22/06/2011

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו