מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- RH -שלילימורן24/06/2011
ד"ר שלום רב,
הנני נמצאת בשבוע 32+ 3 . בבדיקת דם בתחילת ההריון התגלה כי סוג הדם שלי הינו RH- שלילי.
בשבוע ה -18 ביצעתי בדיקת מי שפיר שלאחריה ביצעתי חיסון אנטי די.
מאז לא ביצעתי חיסון אנטי די.
כיום ביצעתי בדיקת דם COOMBS SCREEN 1 שהיתה שלילית.
השאלה שלי היא:
1.האם יכול להגרם נזק לעובר או בעיה כלשהיא בעקבות זאת שלא ביצעתי חיסון אנטי די עד עכשיו(פרט לחיסון בשבוע ה-18)
1.האם הגיוני כי התשובה שלילית למרות שביצעתי חיסון אנטי די לפני 14 שבועות?
3. האם עלי לעשות עכשיו בדיקת אנטי די או שלחכות עוד קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RH -שלילי - תגובה
ד''ר אלי רימון26/06/2011אין שום נזק לעובר
מקובל לתת אנטי D כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRH-שלילי
מורן27/06/2011האם ישנו איזשהו חשש כי העובר העתידי יפגע בעקבות זאת שרק בשבוע 32+4 קיבלתי חיסון אנטי די?
כמה זמן השפעה ישנו לחיסון?כי אם קיבלתי חיסון בשבוע 18 אז בשבוע 28 פג ההשפעה שלו כלומר עד שבוע 32+4 לא הייתי עם נוגדנים האם זה לא יכול לגרום שום נזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)