מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה
אורית30/06/2011היי מעין,
תודה רבה רבה מראש, אני אמתין לתשובה באמצעות הפורום.
שוב תודה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת משקפיים בלייזראורית28/06/2011
שלום וברכה,
אני מבוטחת של קופת חולים מאוחדת - ביטוח עדיף. לאחרונה לאחר שהתעניינתי בניתוח להסרת משקפיים גיליתי שעל פי תקנון העדיף ואף קיבלתי על כך מסמך בכתב אני זכאית לעשות ניתוח מסוג LASIK או PRK בעלות של 3750 ש"ח לעין כלומר בסה"כ ב 7500 ושעלי לשלם למכון שבהסדר באופן ישיר. פניתי לבדיקת התאמה במכונים בהסדר והם כולם אומרים לי שאני מתאימה ל-2 הניתוחים והיום כבר לא עושים את הלסיק אלא את האינטרא-לאסיק. (אותו דבר בשידרוג קל של לייזר נוסח במקום חלק ידני).
1. הם אומרים מחיר גבוה מהסכום שאמרו לי במאוחדת על פי התקנון. ואמרו שאין להם מושג על מה אני מדברת זה המחיר וזהו.
2. אני מעוניינת לעשות את הלאסיק רק שכבר לא עושים אותו אלא את האינטרא האם אוכל להיות זכאית לניתוח המחודש?
3. המאוחדת אומרת במכתב (לא דיברו איתו ישירות..) כפי שכתבתי שעליי לשלם למכון ישירות ורק להוציא להם התחייבות. איך אוכל לאכוף את הזכאות???
כל אחד זורק אותי לשני המכון לקופה וההיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת משקפיים בלייזר - תגובה
מעיין רוגל28/06/2011שלום אורית,
כדי שאוכל לבדוק את הנושא ולתת לך תשובה - האם הניתוח כלול בסל או שהוא ניתן לך במסגרת הביטוח המשלים?
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לייזר במסגרת הביטוח המשלים
אורית29/06/2011הוא במסגרת הביטוח המשלים (עדיף) כמו שכתבתי.
ציטוט מהמסמך של התקנון:.
"
טיפולי לייזר לתיקון קוצר ראייה
תקופת המתנה: לא נדרשת תקופת המתנה.
28.1 מבוטח יהיה זכאי לעבור ניתוח לתיקון קוצר ראייה אשר יבוצע באמצעות לייזר מסוג: , LASIK
LASEK, PRK, PTK בתנאי שהניתוח יבוצע במכון/בית חולים הקשורים עם הקופה בהסכם
ובכפוף לתשלום השתתפות עצמית בגובה 3,750 ₪ לעין, בהתאם למרכז הרפואי אשר
נבחר על ידו מאלה הקשורים עם הקופה בהסכם.
28.2 רשימת המרכזים הרפואיים הקשורים עם הקופה בהסכם לעניין זה, יעמדו לרשות המבוטח
בסניפי הקופה.
8.3 2 למען הסר ספק, הקופה לא תשא באחריות לכל נזק או אחר אשר ייגרם למבוטח כתוצאה
ישירה או עקיפה מהטיפול האמור.
"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
צחי29/06/2011בתור אחד שמבין בעניין- שיטת הלאסיק מבוצעת בישראל ע"י מספר מכונים - ובהצלחה רבה. המכון אליו הלכת משתמש בשיטה דומה הנקראת איטרא-לאסיק. אין הבדל ממשי בין השיטות (אותן תוצאות, אותם סיכויים, אותם סיכונים). ההבדל הממשי היחיד הוא מחיר. יש הטוענים כי האינטרא לאסיק היא שיטה עדיפה בהרבה...למכון המנתח ולא ללקוח. אנו ב care מנתחים בשיטת הלאסיק הרגילה ומרוצים מאוד מהתוצאות (בנוסף לשיטת ה prk).
בנוגע לשיתוף עם קופ"ח - את יכולה להבין את האינטרסים של כולם, של המכון שנתן לך תשובה ושל קופ"ח. הרי ברור שאם כבר הקופ"ח תפנה אותך לניתוח ספציפי במכון מסויים - לא יכול להיות שאותו מכון בכלל לא מנתח את אותו ניתוח אלא דורש תוספת לניתוח אחר. זה פרדוקס במקרה הטוב.
אני לא מתכוון לעשות פה פרסום - ממש לא, אבל אני נתקל בבעיות בנושא הזה פעם אחר פעם וחשוב לי שאנשים יבינו את המצב לאשורו.
בברכה,
צחי סלע
מנהל חטיבת ניתוחי לייזר להסרת משקפיים
care vision* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למעיין
אורית30/06/2011הי מעין,
רציתי פשוט להבין אם לא חזרת אליי בגלל שזה מתוקף הביטוח משלים או שפשוט בגלל שצחי כתב תגובה? כי לא הבנתי מה התשובה שכתבת לי, כיצד עליי להתקדם כדי לאכוף את המובטח לי.
תודה רבה מעין, בכלל אתם עושים עבודה נפלאה ומזל להרבה מבוטחים שיש אנשים ועמותה כמותכם, חזקו ואמצו!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למעיין - תגובה
מעיין רוגל30/06/2011הי אורית,
מאחר שאנו בעמותה לא עוסקים בדרך כלל בנושא של ביטוחים משלימים, אני צריכה את ייעוץ הצוות המקצועי שלנו בעניין.
אני מקווה לזחרו אליך עם תשובה כלשהי ביומיים הקרובים.
את מוזמנת גם להיות איתי בקשר דרך המייל אם נוח לך יותר.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת משקפיים בלייזר - תגובה
מעיין רוגל30/06/2011שלום אורית,
יש הרבה פרטים שעוד חסרים לי כדי לתת תשובה חד משמעית, אך אם את מעוניינת בכך אשמח אם תשלחי לי מייל לכתובת המופיעה תחת פרטי האישיים, כך שנוכל לברר את העניין ולסייע לך כמה שניתן לקבל את הניתוח שאת זקוקה לו.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?