זכויות תינוק פג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות תינוק פג
    ליאת
    04/07/2011

שלום
    נולד לי פג לפני חמישה חודשים במשקל 870 גרם. בגלל תפיחות בטנית וחוסר ביציאות הוחלט על ניתוח הוצאת המעי על מנת לאפשר מתן כלכלה ועלייה במשקל. בניתוח לא נראה חסימה ממשית כרגע אנחנו בהמשך בירור.
    למיטב ידיעתי המעי שהוצע זה המעי הדק שנחצה ואת שתי הקצוות הוציאו מחוץ לבטן כאשר רק מאחד מהם יוצא צואה כל הזמן..
    בעיה נוספת שיש לו זה רפלוקס מאוד קשה, (אני מאמינה שבגלל שאנחנו מאוד מאוד מקפידים בזמן ההאכלה שלו בעמידה..והפסקות..וכו' דורש הרבה מיומנות וסבלנות,הוא מקיא רק 1-2 בשבוע) הבעיה החמורה שבכל הקאה יש השתנקות!! הוא ממש נחנק, מתנפחות לו הפנים, לוקח את הראש בקשת אחורה..ולוקח לו בערך 10 דקות להתמודד עם זה ולהשתלט על זה.אחרי זה קצת אפתי וחסר כוחות. לא פשוט.
    כבר פעם אחת החליף צבעים ונסענו לב"ח בטיפול נמרץ.
    במצב כזה לצערי אני לא יכולה לחזור לעבודה. (נגמרה לי החופשה המאורכת)
    שאלתי מהן הזכויות שלי בגלל סטומה ורפלוקס קשה?
    האם מגיע לי קצבת נכות של ילד?
    האם יכולה לקבל אבטחת הכנסה?
    האם יש עוד איזשהו מקור שיכול לתת סיוע כספי?
    אשמח מאוד על כל מידע שיכול לעזור לי, זה בעייתי בשבילי להיות ללא משכורת מה גם שיש לו אחות תאומה.
    תודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות תינוק פג

הוספת תגובה

• זכויות תינוק פג - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/07/2011

לצערי הרב, אני לא אוכל לתת לך מענה לכל שאלותיך, מאחר ויש לבחון כל שאלה ושאלה בתשומת הלב הראויה ובבחינת כל הפרטים.

אינני סבור שניתן לקרוא לילד "נכה" במשמעות של המבחני םשל המוסד לביטוח לאומי.

תשומת ליבך כי התפטרות ממקום עבודה לצורך טיפול בילד , כמוה כפיטורין והינך זכאית לכל הזכויות הנלוות לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות פג

ליאת
    06/07/2011

תודה,

אני לא מתפטרת לתמיד אלא בעצם מאריכה את חופשת הלידה וכן מתכוונת לחזור כשזה יעבור לו, גם זה נקרא פיטורין?
    לגבי טופס 17 שאלתי את המזכירה בקופ"ח היא אמרה לי לפנות לביטוח לאומי. ובביטוח לאומי אמרו שהם אף פעם לא נותנים החזרים כאלה. האם אתה יודע משהו אחר?
    יכול להיות שקופ"ח יכולה להחזיר לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו