זכויות רפואיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות רפואיות
    סמי
    27/07/2011

שלום ,לאחרונה נקבעו לי אחוזי נכות רפואיים צמיתיים משוקללים בשיעור 90 % שהוגדלו ל100% עם תקנה 15 עקב תאונת עבודה משנת 2000 שהחמירה עם הזמן(ניתוחים בגב התחתון עם הפרעה קשה בסוגרים),כאמור אחרי התאונה שהיתה תאונת דרכים בהיותי נהג מונית שכיר נקבעו לי בהתחלה 10% נכות ועל זה קיבלתי פיצויים מחברת הביטוח אחרי פסק דין ועם השנים הוחמר מצבי מאד וכאמור למעלה לאחרונה נקבעו לי 100% נכות.שאלתי היא חוץ מהגמלה שמגיעה לסכום 4500 שח שבקושי מספיקים אני זכאי לקצבאות והטבות נוספות והאם אפשר לחזור ולתבוע את ביטוח הרכב(בהסבר שקיבלתי אז מעורך הדין שייצג אותי הבנתי שתמיד אוכל לתבוע על החמרת מצב מוכחת ).בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות רפואיות

הוספת תגובה

• זכויות רפואיות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    28/07/2011

ברגע שהתיק הסתיים עם חברת הביטוח בהסכם פשרה ויתכן כי אף חתמת על כתב קבלה ושחרור, נראה לי, לצערי הרב, כי לא תוכל לשוב ולתבוע את החמרת נזקיך מחברת הביטוח.

החתימה על ההסכם סוגרת את התיק ובמסגרתה הצהרת שבקבלת הפיצוי הינך מוותר על תביעות נגד חברת הביטוח לרבות תביעות עתידיות.

לגבי המוסד לביטוח לאומי, הינך יכול לפנות תמיד בבקשה להחמרת מצב, בהתאם לכללים.

הפיצוי הנוסף אותו אתה מקבל יתקבל אך ורק מהביטוח האלומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו