ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    ולרי
    01/09/2011

שאלה בקשר לרעש מזיק!מה זה תכלס אומר רעש מזיק?שמעתי...שזה בערך 85 דציבל! הירידה בשמיעה אצלי והחמרה התחילו מאז שבמפעל החליטו להשתמש במכונת ניקוי רועשת מאוד!אני פשוט סבלתי ממנה....מהרעש הזה וכן השתמשתי בעוזניות...אבל בכל מקרה כן סבלתי! העבודה קשורה גם כן לכלים נוספים רועשים כמו אבן משחזת.....מסור חשמלי ועוד...!רב העובדים בכלל לא שמים לב אל רעשים אלו אבל במקרה שלי זה היה מזיק מאוד! השאלה אם לפי הסוג הליקוי שמיעה שלי אפשר להגדיר שאפילו פחות מ85 דציבל כבר כן משפיע אל החמרה במצב ומי יכול לתת לי בכמה דציבל אני יכול לעבוד או שבכלל לאסור לי לעבוד במקומות שיש בהם חשיפת לרעש? תודה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה

ולרי
    02/09/2011

חשוב לציין שאני עובד במפעל בתור מסגר רתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/09/2011

בשביל לבחון את הקשר הסיבתי בין ליקוי השמיעה לעבודה, צריך "לעבוד קשה" לבחון את החומר ויתכן כי יהיה צורך בסופו של דבר בהגשת תביעה כנגד הביטוח האלומי.

יחד עם זאת צריך לקבל חוו"ד ראשוני מרופא א.א.ג לגבי ליקוי השמיעה והקשר שלו לרעש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו