מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה אלרגית בעבודהרונה05/09/2011
שלום
במסגרת העבודה נגעתי בידיים חשופות בנוזל פולימרי שיוצר תגובה אלרגית. הנוזל משמש בניסוי לילדים שבו אנו יוצרים פלסטיק. המצב קרה בעקבות רשלנות של אריזות החומר- הוא נשפך בשקיות שארזו בשבילי הממונים עליי, בשקיות היו חורים והנוזל הגיעו אפילו מחוץ לשקיות אותן הייתי חייבת לקחת, ברגע שנגעתי בשקיות המיועדות לי ידיי התמלאו בנוזל ומאותו רגע על אף שטיפות במים ובסבון התחילה תחושה של אי נוחות בכפות הידיים, שבאותו יום הפכה ליובש עז בכל פעם שניגבתי אותן. בערב התחילו להופיע סימני פריחה שגברו יום למחרת בתוספת קילופי עור חמורים בכפות הידיים. נבדקתי בביקור רופא ונקבע תגובה אלרגית לחומר, קיבלתי כדורים ומשחה. יום למחרת הפריחה החמירה והתפשטה מהידיים לכתפיים, צוואר ופנים בתוספת גרד בלתי פוסק ועל כן ניגשתי שוב לביקור רופא, במקום אחר. קיבלתי זריקת סטרואידים על מנת לעצור מיידית את התגובה האלרגית ולהרגיע את הגרד, תוך כדי שנאמר לי שאם עד הבוקר המצב ממשיך לגשת שוב לרופא, מה שאאלץ לעשות היום משום שהפריחה לא נעלמת. שאלתי היא האם מגיע לי החזר על כל ביקורי החירום, הכדורים והמשחות שהייתי צריכה לרכוש בעקבות הרשלנות של הממונים עליי ואם כן האם אני פונה לביטוח לאומי עבור החזר או אל המעסיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ששכחתי לציין
רונה05/09/2011העובד היחיד שאחראי על אריזת הנוזל הפולימרי לקה בפריחה קלה שנמשכה 5 ימים, מה שאומר שהתגובה האלרגית לחומר הזה היא לא רק אצלי, ומכאן אני מסיקה שהיו צריכים להסביר על הוראות בטיחות שכן הם ידעו שהחומר מסוכן ולא טרחו להזהיר אותי על כך. המעסיקים טענו שרק אחרי שסיפרתי את מה שקרה לי הם קישרו שהפריחה שקרתה לאורז החומר היא גם בעקבות מגע עם החומר הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף וקריטי שכרגע התגלה לי
רונה05/09/2011התעקשתי לברר מהו הנוזל שגרם לי כביכול לתגובה האלרגית וכרגע שלחו לי המעסיקים שלי את הוראות הבטיחות שהם קיבלו מהמפעל ששולח להם את החומר שנקרא איזוציאנט- חומר רעיל מאוד במגע עם העור או בנשימה של הגזים שנפלטים ממנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף וקריטי שכרגע התגלה לי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי05/09/2011אם הבעיה לא תהיה זמנית, את יכולה שקול תביעה נזיקית כנגד המעביד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותיי-
רונה09/09/2011שלום, בהמשך לסיפור התגובה האלרגית החריפה בעור שלי בעקבות כך שלא הזהירו אותי לגבי הרמת הסיכון של הנוזל איתו באתי במגע בעבודה- עברו 7 ימים והמצב הולך ומחמיר- הפריחה התפשטה וכרגע יש נגעים גדולים מאוד בעור הזרועות, פנים, צוואר, והתחיל גם ברגליים ובבטן. עברתי כבר 6 רופאי משפחה ועור שלא ידעו כל כך איך להתמודד עם המצב והעבירו אותי מאחד לשני, וקניתי לבקשתם כבר המון כדורים ומשחות וכרגע אני במעקב אחרי שבוע שלם שבו אני לא מצליחה לתפקד מרב סבל וגרד. האם מעבר להחזר כספי על התרופות מגיע לי מהמעסיקים איזשהו פיצוי על הסבל ועוגמת הנפש? האם עליי לבקש מהם משהו מעבר לטופס תאונת עבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותיי- - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי10/09/2011חוק הביטוח לאומי, מאוד מדויק ופיצוי בגין כאב וסבל לא כלול בתוכו. פיצוי בגין כאב וסבל ניתן לקבל במסגרת תביעה כנגד המעביד. כמו שרשמתי לך בתשובתי הקודמת אני ממליץ לך להמתין מספר שבועות מהפגיעה כדי לבחון את הנזק שאנו מקווים שלאע יגרם. בנתיים שמורה לך הזכות לקבל פיצוי מהביטוח הלאומי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?