קבלת אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת אחוזי נכות
    שלמה א.
    30/09/2011

ראשית שנה טובה לכל גולשי הפורום . שאלתי היא לעו'ד בעז אלקלעי . באופן כללי כמובן הייתי רוצה לשמע חוות דעתך לאפשרות קבלת אחוזי נכות בגין מצבי הרפואי אני סובל מאי ספיקת כליות אי ספיקת לב לחץ דם גבוה סכרת אני מטופל בכדורים ואינסולין ( דומני שזה יותר מידי) בכל אופן למרות מצבי אני עובד בגלל סיבות אחרות שאני נאלץ לעבוד ואני שמח שאני יכול ויש היכן בתודה מראש ושוב שנה טובה והרבה בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת אחוזי נכות

הוספת תגובה

• קבלת אחוזי נכות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    01/10/2011

שלום ושנה טובה,

ראשית אני מניח שכוונתך לקבלת אחוזי נכות בביטוח הלאומיבמסגרת אגף נכות כללית.
    שנית, כל עוד אתה עובד ומשתכר סכומים העולים על 4000 ש"ח, הרי שגם אם הינך עומד בקריטריונים מבחינת הנכות, לא תקבל קיצבה.

הקצבה הבסיסית הינה 2200 ש"ח לערך ויש תוספות בגין מצב רפואי + תלויים.

לגופם של דברים אין אני יכול להעריך את שיעור נכותך מאחר ואינני רופא ואף מכיוון שאינני יודע מה שיעור ההגבלה או הבעיה הרפואית כי אחוזי הנכות יכולים לנוע מאפס למאה...

במקרים מסוימים עדיף להגיש תביעה ולקבל פטור ממס הכנסה, במידה והינך עומד בקריטריונים. אסוף את החומר הרפואי ופגוש עו"ד להמשך יעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו