ע"ד בועז אלקלעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ע"ד בועז אלקלעי
    אברהם
    03/10/2011

שאלה.האם אפשר לתבוע גם מס הכנסה וגם ב. ל. עבור נכותי שהיא כיום60% אני חולה במחלה כרונית ולא עובד7 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ע"ד בועז אלקלעי

הוספת תגובה

• ע"ד בועז אלקלעי - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    04/10/2011

אם כוונתך היא לפטור ממס הכנסה, אזי הנכות הרפואית הנדרשת הינה בשיעור של 90% ומעלה .
    מבחינת ביטוח לאומי, קיימת האפשרות להגיש קצבה לנכות כללית, אך נשאלת השאלה האם אתה מקבל משכורת על אף שאינך עובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקבות תשובך

אברהם
    04/10/2011

כיום אני מקבל דמי אבטלה שמסתיימים בקרוב.ומעל ל 4 שנים אני לא מקבל קיצבה מב.ל. בגלל ששכרי החודשי מעל ל3000 שקל.וחוק לרון לא עוזר כי הרווחתי 5500 ש.לגבי מס הכנסה חשבתי אולי יש דרך לתביעה על החזרים משנים קודמות או משהו דומה לזה.מודה לך על היתיחסותך.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקבות תשובך - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/10/2011

אם אתה לא עובד ולא יכול לעבוד כתוצאה ממצבך הרפואי, תגיש תביעה לביטוח הלאומי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו