תשלום על תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלום על תרופה
    לילי
    09/10/2011

שלום רב! בעלי התחיל לקחת תרופה חדשה בשם pradaxa, במקום קומדין. לצורך קבלת אישור מי ק"ח מכבי הגשנו את כל המסמכים הנדרשים. בעלי עונה על כל הקריטריונים לקבלת אישור השתתפות של 15%, שהם: פרפור פרוזדורים ואי התאמה של קומדין. תחת טיפול בקומדין הוא מקבל אירוע מוחי. זאת עומרת מתאים לצערי. לא יודעת למה מכבי החליתו שהוא לא מתאים לקריטריונים שהם בעצמם קבעו. ואנחנו משלמים על התרופה 350 ש"ח לחודש לפי ביטוח המשלים. הם טוענים שהתרופה לא בסל, אבל היא כן, בדקתי. כתבתי לכל גורם אפשרי. שאלה: האים מכבי יכולים למכור תרופה שבסל הבריאות איך שבע להם? ולמה הם עומרים שבעלי לא מתאים לקריטריונים. הוא כן לפי כל המסמכים? אני כצת חוששת שאולי אני לא צודקת וסתם עשיתי מהומה. לי נרעה שהם משקרים. "שיטת המצליח"

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשלום על תרופה

הוספת תגובה

• תשלום על תרופה - תגובה

מעיין רוגל
    09/10/2011

שלום לילי,
    רישום תרופה בסל התרופות אינו מבטיח את מתן התרופה במימון הקופה לכלל המבוטחים. לכל תרופה הרשומה בסל ישנן התוויות ספציפיות, שרק מי שעומד בהן זכאי לתרופה לפי הסל. כאשר מסיבה מסויימת מטופל אינו יכול לקבל את התרופה הרשומה בסל למצבו (כמו למשל תגובה חריפה לתרופה או מצב רפואי נוסף ממנו הוא סובל) וזקוק לתרופה אחרת, או שרשומה בסל למצב אחר או שאינה רשומה כלל בסל, הוא רשאי לפנות לועדת החריגים של הקופה. שם יבחן מצבו הרפואי, וההשלכות הכלכליות של הקופה לאישור התרופה.
    לגבי המצב של בעלך אין ביכולתי לתת לך תשובה מבלי לראות את המסמכים הרפואיים ולהתייעץ עם הצוות הרפואי של העמותה.
    את מוזמנת לפנות אלינו במייל [email protected]
    השאירי פרטי התקשרות ונציג מצוות הפניות שלנו יצור איתך קשר.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו