סירוב מתן טוםס 17 לבדיקת גנטית קוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוב מתן טוםס 17 לבדיקת גנטית קוד
    סולי
    31/10/2011

שלום, אני בת 29 בעלת כלייה אחת. יש לי ילדה בריאה בבית ולאחריה עברתי 2 הריונות שהופסקו בעקבות אבחון - תסמונת פוטר (העדר כליות ומערכת שתן אצל העובר). הופנתי ע"י מחלקת גנטיקה של שיב"א לעבור בדיקה גנטית שיכולה לאבן את הגן הגורם לתסמונת הפנתי את המכתב שקיבלתי משיב"א לקופת חולים מכבי בבקשה להוציא טופס 17. הם מיצדם לא מאשרים לי בטענה כי זה לא קיים בסל הבריאות.
    רציתי לדעת איך קופת החולים שומרת לעצמה את הזכות שלי למנוע הריון לא תקין מראש ??? מה עוד אדם צריך לעבור על מנת לקבל מהם את האופציה לעבור את כל הבדיקות הנדרשות כדי להביא תינוק בריא לעולם??? אגב אני מבוטחת במגן זהב בביטוח הכי יקר שיש. מה עושים??
    שאלה נוספת יש לי ביטוח בריאות פרטי האם אני יכולה לתבוע את הבדיקה מהם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סירוב מתן טוםס 17 לבדיקת גנטית קוד - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    02/11/2011

יש לבחון את הפוליסה והכיסויים ואז אוכל לתת לך תשובה אם הפוליסה כוללת בדיקות שכאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברת בדיוק אותו הדבר!!

רחלי
    27/04/2013

היי סולי, לצערי הסיפור שלך מאוד דומה לשלי לצערי. הייתי מאוד רוצה ליצור איתך קשר. תוכלי לשלוח לי מייל שלך בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו