חופש מחלה חלקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופש מחלה חלקי
    קארין
    27/01/2008

שלום ברצוני לדעת מה עלי לעשות אני בהריון בשבוע 12 עובדת 8.5 שעות ביום אני סובלת מכאבים בגב התחתון שמקרינים לרגלים בזמן ישיבה הכאבים מחריפים רופא הנשים שלי הפנה אותי לאורטופד שקבע שבמהלך חודש ימים עלי לעבוד 4 שעות בלבד ובנוסף לזה רופא המשפחה שלי הוציא לי אישור מחלה ל 30 יום שאומר שמותר לי לעבוד רק 4 שעות ביום רציתי לדעת האם מגיע לי לקבל את הפרש השעות מימי המחלה השנתיים שלי או מימי החופש שלי פניתי למחלקת שכר בעבודה אמרו לי שמימי המחלה אי אפשר אבל אם אני רוצה יכולים להוריד לי את ימי החופשה השנתית שלי אני גם יעבוד 4 שעות וגם ינקו לי יום חופש מלא אז שאלתי אם אפשר שיורידו לי כל יום חצי יום חופש אמרו לי שאין כזה דבר פשוט נפלתי בין הכסאות מה עלי לעשות תודה וסליחה על אורך השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופש מחלה חלקי

הוספת תגובה

• זכויות סוציאליות

מעיין רוגל
    27/01/2008

שלום קארין,
    שאלתך היא שאלה בנוגע לזכויות סוציאליות, תשובה על שאלה כזו תוכלי לקבל ישירות מביטוח לאומי.

בהצלחה
    מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו