נפילה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה.
    יוס
    12/11/2011

שלום,
    נפלתי בדירת מגורים, ושברתי את הקרסול. בשל כך נותחתי. עברתי ימי אשפוז וסבל נורא, ולאחר מכן תקופה של הגבלה משמעותית בתנועה.
    רציתי לדעת האם ביכולתי לתבוע את ביטוח הדירה ? אולי (אם יש) צד ג'?
    אם זה רלוונטי אציין שהנפילה ארעה כתוצאה מרשלנות של ילדה שגרה בבית זה שאחזה את כף רגלי בעת שנפלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה.

הוספת תגובה

• נפילה. - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    13/11/2011

ניתן לתבוע את הביטוח של הדירה אם קיימת רשלנות של בעל הבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפילה אצל ידיד

יוס
    13/11/2011

עו"ד אלקלעי,
    תודה על תגובתך,
    יש לי קצת בעיה עם הענין, היות ובעלי הדירה ידידים מאד קרובים שלנו,
    ולמרות הנזק שנגרם לי אני לא רוצה לתבוע אותם.
    לכן חשוב לי לדעת האם הביטוח מכסה נזקים כאלו, ובמידה וכן, לפנות בתביעה לביטוח הדירה. אסכם את שאלותי:
    * האם ביטוח דירה מכסה נזקי גוף בשטח הדירה?
    * יש סוגים שונים של ביטוח, מן הסתם. איזה סוג ביטוח מכסה נזקים כאלו (אם בכלל כאמור לעיל)?
    * האם לידידי שמתגורר בדירה יגרם נזק מהפנייה ?(מבחינתי לא בא בחשבון להזיק לו)

אודה מאד על תגובתיך, ותודה על התשובה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפילה אצל ידיד - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    15/11/2011

אני כמובן צריך לבדוק את נושא הרשלנות והפוליסה , אך באופן כללי אוכל לומר כי הביטוח "בא בנעליו" של בעל הדירה, כך שלמעט השתתפות עצמית אם וככל שקיימת, אם בעיה להגיש תביעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו