מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזכויות שלי בועדה של ביטוח לאומימולי04/12/2011
שלום רב, יש לי בקשה מאוד חשובה, שאם תוכלו לענות לי במהירות האפשרית כי יש לי ועדה רפואית ביום שלישי הקרוב, ופשוט פתאום נכנסתי ללחץ אטומי, ואני חוששת מהשפלה. ובכן אני לאחר ניתוח למינקטומי של הגב התחתון, ומזה כשנתיים אני סובלת מאצירות שתן, ומכל מני בעיות שונות של רדימות ברגל שמאל, וקושי בהליכה , גןם בקימה וגם בישיבה, ועוד כל מיני ,ומשתמשת בקטטרים קטנים . ביום שלישי יש לי ועדה בראשות של רופא אורולוג,ואורטופד, ואני חוששת שהוא יבקש ממני לראות כיצד אני מחדירה את הקטטר, האם דבר כזה אפשרי, או שזה סתם שריטה שלי, מכל מה שאני רואה וחוויתי לדאבוני מרופא של חברת ביטוח, כך שזה לא לגמרי שריטה במוח שלי, דבר שני האם אני יכולה לבקש לא לעשות את זה במידה ואתבקש על ידו? מה ההשלכות של זה במידה והוא יבקש ממני ואני מסרבת? ויש לי עוד שאלה חשובה, במידה ואותו הרופא של הביטוח שהוא רופא שיקומי יהיה בועדה של האורטופד שיש לי גם כן ביום שלישי, ושהתנהג אלי בצורה מחפירה אצלי בבית, האם אני יכולה לסרב להבדק אצלו. ושוב מה ההשלכות של דבר כזה? אני מאוד מאוד מבקשת לענות לי אם אפשר הדבר במהירות האפשרית שאדע איך וכיצד לנהוג ביום שלישי שיעבור כבר. תודה רבה רבה מחכה לתגובתכם, ואני מקווה שלא תחשבו שירדתי מהפסים, והשאלה שלי מוגזמת? עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית - תוספת קטנה
מולי04/12/2011סליחה, שכחתי להוסיף כי יש לי כבר נכות של 100אחוז מהביטוח הלאומי, ואני מבקשת קצבת שר"מ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזכויות שלי בועדה של ביטוח לאומי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי05/12/2011נתחיל בתשובה לשאלתך השנייה. מותר לך לסרב לעמוד לבדיקה בפני הרופא המסוים. הסיכויים לחפיפה הינם נמוכים...
אינני סבור כי הרופא של הביטוח הלאומי יבקש ממך להחדיר קטטר במהלך הבדיקה.
במידה והדבר מביך אותך, תבקשי לעשות זאת ביחידות או בנוכחות אישה . אני שוב חוזר לא נראה לי שזה יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מר אלקלעי
מולי06/12/2011אני מודה לך על תשובתך המהירה, ומקווה לשתף אותך היום בערב לאחר הבדיקה, אני מאוד חרדה לכך, למרות מה שההשערה שלך וגם למעשה שלי אומרות שזה לא יתכן? אבל אצלי תמיד הדברים קורים הוך על הפוך. אני שוב מודה לך ואשתף אותך מיד לאחר הבדיקות. עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?