פרישה מסיבות בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרישה מסיבות בריאות
    נשר
    09/12/2011

שלום. אני מורה שפוטר בנסיבות נבזיות.קיבלתי פיצוים חלקים ואני בתהליך קבלת פיצוים מוגדלים.בן 60 .לצורך פרישה אני צריך עוד 7 שנים. במהלך השנתיים האחרנות מצבי הבריאותי התדרדר. ואני לוקה בשורה של ליקויים כגון סכרת לא מאוזנת,פריצות ובלטי דיסקים,וכו.. וכן מקבל עזרה תרופתית ופסיכולוגית על רקע חרדתי (תוצר מוכח של פיטורי). לאחר פיטורי התקבלתי לעבודה אחרת. אני מגלה שקשה לי מאוד לעבוד על רקע הדברים שהזכרתי ואחרים שאינני רוצה להזכירם כאן כדי שלא להחשף. פניתי לחברה העוסקת בתחום פרישה מסיבות רפואיות והם אמרו לי שקודם אני צריך לממש את כל ימי המחלה שלי (כ-1000 ימים) לא נשמע לי הגיוני ,גם לא אפשרי.מלבד זאת הם רוצים אחוזים גבוהים מאוד. מכיון שתהליך קליטתי לעבודה החדשה עדיין לא הושלם לגמרי אני חושש ללכת לרופא תעסוקתי ולמצוא עצמי קרח מכאן ומכאן. -אני מעוניין לשמוע התייחסות של מומחה וכן להיות מופנה לייעוץ מומחה . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרישה מסיבות בריאות

הוספת תגובה

• פרישה מסיבות בריאות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    12/12/2011

ובכן במקרה הספציפי, לא אוכל ליתן יעוץ איכותי ויעיל "על גבי ניירות הוירטואלים הללו", מאחר ועלי לשקול ולשקלל נתונים רבים בטרם אוכל להמליץ על הליכה באפיק מסוים.

האם חשבת לממש את זכותך גם בביטוח הלאומי אגף נכות מעבודה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו