דלקת מפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת מפרקים
    בן סימון אתי
    09/01/2012

אני חולת פסוריאזיס מזה מספר שנים וכתוצאה מזה גם חולה בדלקת מפרקים. האם אני זכאית לנכות כתוצאה ממחלות אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת מפרקים

הוספת תגובה

• דלקת מפרקים - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    11/01/2012

המושג זכאי לנכות לא בהכרח נכון. האם הכוונה היא לזכאות לקצבה או תשלום כלשהו ?

אם התשובה חיובית, איז יש לבחון את שיעור הפגיעה וממה היא נגרמה בכדי לתת לך תמונה מלה יותר של מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש אבל.....

אברהם
    21/02/2012

לבן סימון אתי.יש ליאת מה שיש לך וצריך לתבוע נכות מביטוח לאומי כך שתוכלי לעבור את השבעים אחוז.איך עושים את זה ? לצערי לא באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש אבל..... - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    21/02/2012

שלום רב,
    אתם מוזמנים לעיין בתשובה שניתנה לגלית לפני מס' ימים אודות התנאים לקבלת קצבת נכות כללית במוסד לביטוח לאומי.
    אשמח להשיב על שאלות ספציפיות בנושא.
    בריאות ורפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו