תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    רונית
    25/03/2012

ערב טוב
    עברתי לפני חודשיים תאונת עבודה.
    בהתחלה לא ראו שבר,אך לאחר שלושה שבועות גילו שבר במיפוי בסי טי הרגל גובסה לשבוע ואז הוחלף למגף אירקאסט
    אני עדיין בבית צריכה להתחיל טיפול פיזיוטרפי ועוד חודש מחלה לפניי
    בשיחה עם האורטופד בביקורת חוזרת הוא אמר לי לפנות אל ביטוח לאומי כי לאחר 3 חודשים לא יוכל לתת לי עוד ימי מחלה.
    איזה מן הטפסים אני צריכה למלא?
    איך אפשר לדעת כיצד למלא זאת נכון?
    והאם כדאי לי לגשת לעו"ד בנוגע לתאונת העבודה או להתמודד לבד מול הביטוח הלאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    25/03/2012

רונית שלום,
    עליך להגיש תביעה לביטוח הלאומי -״הודעה על פגיעה בעבודה ותשלום דמי פגיעה״.
    לאחר שהביטוח הלאומי יכיר בתאונה כפגיעה בעבודה תהי זכאית בשלושת החודשים שלאחר התאונה לתשלום דמי פגיעה (75% ממוצע שכרך ברבעון שלפני התאונה) ובהמשך תוכלי להגיש תביעה נוספת לקביעת דרגת נכות ולקבל גמלה בהתאם לשיעור הנזק. כל הטפסים נמצאים באתר הביטוח הלאומי. לא בטוח שבשלב זה עליך להיעזר בעורך דין, למרות שלא ניתן להתעלם מהערך המוסף שיש בדבר. לקבלת עזרה במילוי הטפסים את יכולה ליצור עימי קשר בכל עת.
    בברכת רפואה שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תאונת העבודה

רונית
    26/03/2012

ביטוח לאומי כבר הכיר בי כנפגעת תאונת עבודה.
    דמי הפגיעה שולמו לי למעט החודש הקרוב שרק השבוע אגיש עד שיהפכו אותו לתעודה נוספת.שכחתי לציין זאת.
    האורטופד בבית החולים דיבר על ימי המחלה הבאים.
    אשמח אם תוכל להגיד לי איזה טופס להביא מביטוח לאומי מכיוון שהציעו לי המון טפסים ולא היה לי מושג איזה מהם אני צריכה למלא,אביא אותו ובהחלט אתייעץ איתך לגבי כיצד למלא כי אין לי מושג.
    הבעיה הנוספת היא שהייתי אמורה לעבור ניתוח(בלי קשר לתאונה)ברגל זו והניתוח נדחה עקב הפגיעה עד החלמה מלאה.
    ושאלה אחרונה אם יש שעות מסויימות בהן נוח שאצור קשר?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב תודה וסליחה על כל השאלות

רונית
    26/03/2012

הטופס שאמרת הוא טופס קצבת נכות כללית?
    על הטופס רשום 3 תנאים
    בתושב ישראל ומעל 18 אני עומדת,אך השכר שלי הוא מעל המינימום זה משפיע?
    ומה הכוונה בניתן לבחון נושאים נוספים זה בהקשר לניתוח ברגל הזו?(אני אמורה להיות אחרי הניתוח כשיתבצע בעוד 6 שבועות של החלמה)ומהעבודה די יושבים לי על הגב בנוגע לכל זה
    אם אפשרי אשלח לך מייל עם כל הסיפור
    שוב תודה רבה וערב טוב
    רונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב תודה וסליחה על כל השאלות - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    26/03/2012

הטופס הנכון כפי שכתבתי הוא תביעה לקביעת דרגת נכות עקב פגיעה בעבודה ולא תביעה לקצבת נכות בענף נכות כללית.
    את בהחלט מוזמנת להפנות במייל ולשוחח עימי או עם עו"ד ממשרדי בכל עת.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הכל

רונית
    26/03/2012

אשב לנסח לך במייל
    תודה רבה שוב על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב

רונית
    27/03/2012

שלחתי מייל לכתובת הרשומה מעלה
    אשמח לדעת אם הגיע תודה והמשך יום טוב רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות

רונית
    28/03/2012

אני אמתין בינתיים אני בסבב בדיקות גם ככה
    תודה רבה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מילאתי את הטופס

רונית
    02/04/2012

שאמרת לי .
    רק לפני שאני מעבירה לביטוח לאומי יש שם סעיף האם הגשת או הנך עומד להגיש תביעה לפיצויי נזיקין בגין המקרה
    השאלה היא אם לסמן כן או לא כי אם בהמשך כן ארצה להגיש תביעה שלא יתעוררו בעיות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מילאתי את הטופס - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    02/04/2012

הסעיף הזה נועד על מנת שהביטוח הלאומי יוכל במידת הצורך, במקרה שיושלם לך תגמול, לפנות בתביעת שיבוב אל המזיק (ככל ואין מדובר במעביד אשר שילם ונשא בדמי הביטוח הלאומי עבורך).

את יכולה לציין בכתב יד שבשלב זה, טרם החלטת, או משהו בסגנון, כגון: הנושא בבירור בימים אלה (לשיקולך).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה

נילי
    28/03/2012

תנסי לפנות עם כל הטפסים לביטוח לאומי, אם מכירים בך אולי לך לא ישאבו את כל האנרגיות כמו שעשו לאימי כשקרתה לה תאונת עבודה, אותנו משכו באוזן עד שקיבלנו מהם משהו, וגם זה קרה רק אחרי שפנינו לעו"ד סיגל רייך שטיפלה בכל הנושא, אחרת הינו יכולים להמשיך עם הסיפור הזה עוד כמה חודשים טובים. תתרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו