מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת זכאותאבי26/03/2012
יש לי מספר בעיות רפואיות מגבילות . 1.דלקת פרקים פסוריאזיתית (כאבים חזקים ידים רגלים ) 2. בעייה בורידי רגליים שנסתמים מידי פעם וחייב להזריק מדללים 3.פסוריאזיס אני עובד במקום מסודר ושאלתי האם מגיע לי משהו מביטוח לאומי ? אם כן ! מה הצעש הראשון שיש לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זכאות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי26/03/2012כמו תמיד, התשובה תלויה בנסיבות העניין.
ככל שהבעיות לא נובעות מעבודתך, הרי שאתה יכול להגיש תביעה לנכות כללית.
יחד עם זאת - אם אתה עובד ומשכורתך עולה על הסך של 5000 לא תהיה זכאי לקבלת קצבה.
במקרים מסוימים אם וככל שתעבור את הרף הנדרש תהיה זכאי להנחות בכל מיני מוסדות לרבות הנחות בארנונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זכאות - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג26/03/2012אבי שלום,
ראשית רפואה שלמה.
לגופו של עניין, הואיל ואין מדובר בנזקים הקשורים לעבודתך, על פניו צריך לבחון את זכויותיך בענף נכות כללית בלבד. יחד עם זאת, הואיל ואתה עובד ספק אם תקבל קצבה. באשר לתנאים, אני מציע לך לעיין בתשובתי מטה ל״גלית״.
רק בריאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת !
אבי27/03/2012בכל מקרה האם לא מגיע איזשהו סכום חד פעמי מהביטוח לאומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת ! - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג28/03/2012בענף נכות כללית אין מענק חד פעמי בדומה לענף נפגעי עבודה.
ייתכן ובמידה ותוכר כזכאי תקבל תשלום חד פעמי בעבור גמלה חודשית רטרואקטיבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?