שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אבי
    06/04/2012

סיפור המעשה ובקשה לייעוץ : אני בן 60 ועובד קבוע במקום מסודר ,לפני כ-8 שנים טסתי לארה"ב במסגרת העבודה ובתפקיד. ישבתי במטוס 12 שעות ללא תזוזה (יודע זאת היתה טעות) עם הנחיתה הרגשתי כאבים חדים ברגל ובקושי יכולתי לזוז. הסתבר שיש לי פקקת ונזקקתי לאחר מכן לטיפול בקומדין במשך חצי שנה. עד היום היו לי עוד 2 אירועים כאלה והיום אני סובל קבוע מכאבים והולך עם גרביים מיוחדות. שאלתי האם היום אני יכול לתבוע תאונת עבודה? אם לא ! מה כן ? בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    06/04/2012

הבדיקה שצריך לעשות (וגם הביטוח הלאומי יעשה...) הוא קביעת הקשר הסיבתי בין אותה הטיסה לפקקת באמצעות מומחה מתאים.תופעה עליה אתה מספר ידועה, אך יתכן וקיימות סיבות נוספות לפקקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלום

מעיין
    16/05/2012

במקרה קראתי את הודעתך. לא מזמן קרה לאמי מקרה דומה. פנינו לעו"ד סיגל רייך שמאוד עזרה לנו כי זה בירוקרטיה שחבל על הזמן ולך תוכיח שככה וככה.. וטירטור בין רופאים. לא נעים אבל הכרחי לתביעה. בקיצור חייבים עו"ד במקרה כזה אני אומר לך מניסיון.
    מאחל לאביך בריאות ורפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה

אבי
    17/05/2012

האם לעובדה שכבר עברו 8 שנים מהמקרה יש משמעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    21/05/2012

יש משמעות. את התביעה יש להגיש לביטוח הלאומי תוך 12 חודשים מיום קרות העילה . הגשה מאוחרת מקנה פיצוי נמוך יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו