היי שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שוב
    רונית
    13/05/2012

הגשתי את הטופס שאמרת לי לביטוח לאומי לגבי נכות עקב פגיעה בעבודה ונקבעה וועדה ב22 לחודש.
    יש לי כמה שאלות
    1. מה אני צריכה להכין לוועדה? מה המטרה שלה?
    2. אני רוצה לדעת מה אני יכולה עוד לעשות עם עניין השכר מכיוון שקיבלתי כבר את כל שלושת החודשים שמגיעים לי מבחינת ימי המחלה וזה מתחיל להיות נטל (אני שוכרת דירה וכל ההוצאות עדיין נמצאות בנוסף לכל ההוצאות הרפאויות שעליהן אקבל החזר רק בתום הטיפולים)
    כרגע אני עדיין בפזיוטרפיה, האורטופד המליץ עוד חודש ימי מחלה,אמר כי הקרסול ספסטי או מתוח ושמתחיל סבב בדיקות.
    הרגל קצת משתפרת אבל היא מתנפחת כל פעם כשאני עומדת עלייה הרבה זמן .

תזכורת לגבי המקרה במהלך העבודה החלקתי במחסן ושברתי 2 עצמות בכף רגל.
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שוב

הוספת תגובה

• היי שוב - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    15/05/2012

שלום,

הוועדה הרפואית שהינך עתידה לעמוד בפניה אמורה לקבוע את נכותך הצמיתה או הזמנית. קיימים מקרים כי תקופת אי הכושר עולה על 90 ימים ועל כן הפתרון בהמשך קבלת גמלה כלשהי חלף משכורת היא קביעת נכות זמנית .

לוועדה יש להביא את כל צילומי ההדמיה שביצעת וכל התיעוד הרפואי בקשר עם התאונה. לפרט את כל תלונותייך בצורה מסודרת בפני הוודה (רצוי להכין מכתב, כדי שלא תשכחי דבר עקב התרגשות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ותודה על תגובתך

רונית
    15/05/2012

ואין בעיה להכנס עם דף באמת שאני לא אשכח ?
    שלא ייראה לא בסדר או משהו.
    ויי ויי קצת מתחיל להלחיץ זה מרגיש כמו משפט.
    תודה ולילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שאלה חשובה לפני הוועדה מחר

רונית
    21/05/2012

בוקר טוב
    האם להעלות בוועדה את הנושא של הניתוח ברגל השנייה ? שמאז הפגיעה התחילה לכאוב עקב עומס עלייה (הרגל נותחה לפני כ7 שנים והיה בסדר וללא כאבים עד עכשיו)
    והאם להעלות בוועדה את הנושא של הניתוח שהיה אמור להיות ברגל הפגועה לפני הפגיעה?
    והאם להזכיר כי אני מחכה לבדיקת אמ אר אי ?האם זה יכול לדחות את קביעת אחוזי הנכות ?
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שאלה חשובה לפני הוועדה מחר - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    21/05/2012

תזכירי את העניין כי הרגל השנייה כואבת ותגידי לוועדה כי את עתידה לבצע בדיקת MRI. יתכן והם ימתינו לתשובות על שיעברו על בדיקה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך... ועוד שאלה אחרונה

רונית
    21/05/2012

להזכיר גם את העניין של הניתוח שבוטל עקב הפציעה?זאת אומרת לצלם להם גם את הטופס הזמנה לניתוח או להימנע מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך... ועוד שאלה אחרונה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    22/05/2012

תזכירי. רוב הסיכויים שהם לא יתייחסו לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

רונית
    22/05/2012

ואני מקווה שילך יהיה טוב היום
    תודה על הכל אעדכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות של וועדה רפואית אשמח לתגובתך

רונית
    30/05/2012

היי שוב
    קיבלתי תשובות של וועדה רפואית ואין לי מושג מה זה אומר לגבי הנכות מהעבודה
    21/4-21/5 100%
    22/5-31/8 80%
    1/9-31/10 60%
    ואז רשום שבמידה ולא יכולה לעבוד ניתן להגיש בקשה לנכה נזקק
    ולאחר ה31/10 אזומן לוועדה חוזרת
    רציתי לדעת מה זה אומר מבחינת הכסף איך מחושב ואם תשולם קצבה או שאני צריכה לעשות משהו ואת הטופס אני בטוח אמלא כי אין לי עוד עבודה ואני שוכרת דירה אשר החוזה בה עוד לא הסתיים
    תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו