מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שוברונית13/05/2012
הגשתי את הטופס שאמרת לי לביטוח לאומי לגבי נכות עקב פגיעה בעבודה ונקבעה וועדה ב22 לחודש.
יש לי כמה שאלות
1. מה אני צריכה להכין לוועדה? מה המטרה שלה?
2. אני רוצה לדעת מה אני יכולה עוד לעשות עם עניין השכר מכיוון שקיבלתי כבר את כל שלושת החודשים שמגיעים לי מבחינת ימי המחלה וזה מתחיל להיות נטל (אני שוכרת דירה וכל ההוצאות עדיין נמצאות בנוסף לכל ההוצאות הרפאויות שעליהן אקבל החזר רק בתום הטיפולים)
כרגע אני עדיין בפזיוטרפיה, האורטופד המליץ עוד חודש ימי מחלה,אמר כי הקרסול ספסטי או מתוח ושמתחיל סבב בדיקות.
הרגל קצת משתפרת אבל היא מתנפחת כל פעם כשאני עומדת עלייה הרבה זמן .
תזכורת לגבי המקרה במהלך העבודה החלקתי במחסן ושברתי 2 עצמות בכף רגל.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שוב - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי15/05/2012שלום,
הוועדה הרפואית שהינך עתידה לעמוד בפניה אמורה לקבוע את נכותך הצמיתה או הזמנית. קיימים מקרים כי תקופת אי הכושר עולה על 90 ימים ועל כן הפתרון בהמשך קבלת גמלה כלשהי חלף משכורת היא קביעת נכות זמנית .
לוועדה יש להביא את כל צילומי ההדמיה שביצעת וכל התיעוד הרפואי בקשר עם התאונה. לפרט את כל תלונותייך בצורה מסודרת בפני הוודה (רצוי להכין מכתב, כדי שלא תשכחי דבר עקב התרגשות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ותודה על תגובתך
רונית15/05/2012ואין בעיה להכנס עם דף באמת שאני לא אשכח ?
שלא ייראה לא בסדר או משהו.
ויי ויי קצת מתחיל להלחיץ זה מרגיש כמו משפט.
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שאלה חשובה לפני הוועדה מחר
רונית21/05/2012בוקר טוב
האם להעלות בוועדה את הנושא של הניתוח ברגל השנייה ? שמאז הפגיעה התחילה לכאוב עקב עומס עלייה (הרגל נותחה לפני כ7 שנים והיה בסדר וללא כאבים עד עכשיו)
והאם להעלות בוועדה את הנושא של הניתוח שהיה אמור להיות ברגל הפגועה לפני הפגיעה?
והאם להזכיר כי אני מחכה לבדיקת אמ אר אי ?האם זה יכול לדחות את קביעת אחוזי הנכות ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שאלה חשובה לפני הוועדה מחר - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי21/05/2012תזכירי את העניין כי הרגל השנייה כואבת ותגידי לוועדה כי את עתידה לבצע בדיקת MRI. יתכן והם ימתינו לתשובות על שיעברו על בדיקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך... ועוד שאלה אחרונה
רונית21/05/2012להזכיר גם את העניין של הניתוח שבוטל עקב הפציעה?זאת אומרת לצלם להם גם את הטופס הזמנה לניתוח או להימנע מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך... ועוד שאלה אחרונה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי22/05/2012תזכירי. רוב הסיכויים שהם לא יתייחסו לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
רונית22/05/2012ואני מקווה שילך יהיה טוב היום
תודה על הכל אעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות של וועדה רפואית אשמח לתגובתך
רונית30/05/2012היי שוב
קיבלתי תשובות של וועדה רפואית ואין לי מושג מה זה אומר לגבי הנכות מהעבודה
21/4-21/5 100%
22/5-31/8 80%
1/9-31/10 60%
ואז רשום שבמידה ולא יכולה לעבוד ניתן להגיש בקשה לנכה נזקק
ולאחר ה31/10 אזומן לוועדה חוזרת
רציתי לדעת מה זה אומר מבחינת הכסף איך מחושב ואם תשולם קצבה או שאני צריכה לעשות משהו ואת הטופס אני בטוח אמלא כי אין לי עוד עבודה ואני שוכרת דירה אשר החוזה בה עוד לא הסתיים
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?