חשיפה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה בהריון
    ליבי
    14/05/2012

שלום, במקצועי אני לבורנטית ועובדת במעבדה עם חומרים כימיים שונים. כשהייתי בהריון ביקשתי להשמר ולא להחשף לחומרים מסוכנים אך האחראים במעבדה לא עשו בירור מקצועי ומעמיק בנושא ובנוסף טענו כי "אין במעבדה חומרים מסוכנים לנשים בהריון". לאחר התעקשות שלי הרחיקו אותי ממספר חומרים אך עדיין הייתי חשופה. לאחר שילדתי את בני (כיום בן 5 חודשים) נאמר לי כי לו 2 אשכים טמירים והוא יזדקק לניתוח ויש סיכוי גדול שפוריותו תפגע!!!. בעיה זו נובעת מכך שהאשכים שנוצרו בבטן העובר לא ירדו לשק במהלך ההריון. כיום לא יודעים להגיד מהי הסיבה בדיוק אך אחת הסיבות היא חשיפה לחומרים כימיים. אני מקשרת את זה לתקופת ההריון שבה נחשפתי ולא נעשו מאמצים להרחיק אותי.
    האם יש עילה לתביעה?
    איך אפשר להוכיח טענה זו?
    בנוסף עליי לקחת את בני לרופאים רבים ולבדיקות רבות מהם זכויותי מבחינת העבודה בנושא זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה בהריון

הוספת תגובה

• חשיפה בהריון - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    15/05/2012

שאלתך הינה שאלה מורכבת מאוד. יש לבדוק בדיוק אילו חומרים מצויים במעבדה לאילו חומרים נחשפת בעבודתך, ולבחון את רמת הפגיעה והנזק שנגרם לילד כתוצאה מהחשיפה, אם בכלל. אנו עושים באמצעות חוות דעת מקצועית מתאימות .

רק אם ימצא קשר שכזה ניתן יהיה לבחון הגשת תביעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו