חופשת מחלה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשת מחלה ממושכת
    חגית
    15/05/2012

שלום רב, אני בחופשת מחלה כבר 3 חודשים (קדמו להם 3.5 חודשים של חופשת לידה) וכעת אזלו לי ימי המחלה מהעבודה. קיבלתי מהאורטופד אישור לאי כשירות לעבודה לעוד 4 חודשים. המחלה נגרמה כתוצאה מההריון. האם עליי להגיש תביעה להבטחת הכנסה ו/או קיצבת נכות כללית ו/או גמלת ניידות? האם עליי לתבוע את הפנסיה לאי כשירות לעבודה במקביל, לפני או אחרי ביטוח לאומי? האם יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופשת מחלה ממושכת

הוספת תגובה

• חופשת מחלה ממושכת - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    15/05/2012

חגית שלום,
    בכל הנוגע לביטוח לאומי - בהחלט באפשרותך לפנות לענף נכות כללית. חשוב לדעת כי אי אפשר לקבל גמלה משני ענפים במקביל. מעבר לכך, אינני יכול לדעת לאור פירוט הנסיבות האם יש טעם או מקום לפנייה למשרד הבריאות בתביעת ניידות.
    בכל הנוגע לביטוחים פרטיים, יש לבחון ללא דיחוי, ללא כל קשר לביטוח לאומי.
    בריאות והצלחה !

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג
    אלמוג-שפירא, משרד עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חופשת מחלה ממושכת

חגית
    15/05/2012

תודה רבה. יש לי בעיה במפרק הירך שבעטיה עליי להמנע מנשיאת משקל ברגל זו, כלומר אני מוגבלת לקביים וקיבלתי הנחיה ללכת לבריכה פעמיים בשבוע. לאור כך, מהו סדר התביעות עליו תמליץ? קיצבת נכות ורק אחרי קבלת תשובה מתביעה זו, לתבוע לגמלת ניידות ורק אחרי קבלת תשובה מתביעה לתבוע להבטחת הכנסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו