תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    אורן
    25/05/2012

לפני מספר ימים החלקתי על הכביש עם אופנוע ששייך למקום העבודה, תוך כדי העבודה. התאונה הייתה קלה יחסית ומהר מאד קמתי והמשכתי בנסיעה. היו פגיעות יבשות ועוד שיפשוף קל. שאלתי היא, האם אחרי שבוע אני יכול לפנות לרופא ולדווח על תאונת עבודה? או שמא מאוחר מידי?
    יש לציין שהמקומות שנפגעו עדיין עם שטפי דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    06/06/2012

ברור שאתה יכול לדווח על התאונה. גם במועד זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול אבל שים לב למקרה דומה

נירית
    07/06/2012

יכול להיות שהם יגידו לך שהכאבים שיש ל (במידה ובאמת בגלל זה אתה רוצה לדווח) זה לא קשור לתאונה כי עבר מאז זמן.
    מצרפת לך פוסט עם מקרה של מישהי שדיווחה אחרי 3 שבועות רק על נפילה מאחר וחשבה שהכאבים יעברו ביום הנפילה.
    לבסוף, פגיעתה של האישה הוכרה כתאונת עבודה למזלה אז אני לא אומרת שזה לא אפשרי אני רק אומרת שתיקח בחשבון שיכול להיות שיאמרו לך שזה לא קשור לאותו יום של התאונה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו