שאלה בנוגע למצב שאחרי תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע למצב שאחרי תאונה
    גיא
    08/06/2012

עברתי תאונה בגיל 16 ועד היום מאז שהיתעוררתי רומסים אותי. אני מיואש מצאתי שיטה להיתגבר קצת על האטקסיה אבל זה מפתח לי את הגוף והרבה, אז הביטוח לאומי מביא לי חצי ממה שאני מוציא על מוניות (יש לי לחץ במפרק אם אני הולך יותר משעה ביום). והביטוח של הרכב שפגע בי גורם לי לחיות יותר רע, שלא לדבר על העורך דין שמועך אותי ורק רוצה שאני יחייה רע עכשיו והוא יהנה מהכסף. אבל הבית משפט קבע לי אפוטרופוסים(ההורים שלי) אז אין לי דיבור בשום מקום. ולא רק זה הם לא עוזרים לי... ואף אחד לא לוקח אותי ברצינות בגלל שאני פגוע ראש, ובגלל שאני כולה בן 18 מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע למצב שאחרי תאונה - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    09/06/2012

גיא שלום,
    אני מבין ללבך ואת התסכול שלך, אך על מנת שאוכל לסייע ולהשיב לך בצורה מקצועית, עליך לפרט בדיוק את הסטטוס שבו מצויים ההליכים המשפטיים ומדוע לדעתך רומסים את זכויותיך. בהיעדר שאלה ספציפית, אתקשה להשיב.
    שבוע טוב

בברכה,

רפאל אלמוג, עו"ד
    אלמוג-שפירא, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו