דחיית ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית ניתוח
    נטלי
    24/02/2008

שלום, עלי לעבור ניתוח כירורגי להוצאת גוש שפיר, כבר חצי שנה אני ממתינה בכל פעם דוחים לי את התאריך שנקבע לניתוח. האם זכות בית החולים לקבוע (היו לי כבר 5 תאריכים) ולבטל בכל פעם כמה ימים לפני? ומה אם המצב מחמיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית ניתוח

הוספת תגובה

• דחיית ניתוח

עו``ד בועז אלקלעי
    24/02/2008

אינני מכיר בשום "זכות" של בית החולים לדחות את הניתוח, פעם אחר פעם, אך יתכן וקיימים אילוצים שונים בבית החולים המצריכים דחייה.

ככל שהניתוח איננו דורש התערבות כירורגית דחופה, הרי שלא מן הנמנע כי הניתוח ידחה, אך אם המצב יחמיר ויגרם לך נזק, הרי שנטל האחריות ירבוץ על בית החולים.

אני ממליץ לך לבצע בדיקה אצל רופא מומחה שיקבע כי אין יש או אין דחיפות בביצוע הניתוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיית ניתוח

מעיין רוגל
    25/02/2008

שלום נטלי,
    מבדיקה ראשונית בלבד עם עורכי הדין של העמותה יכול להיות שנוכל לעזור לך בכדי לקבל תאריך קרוב ללא דחייה.
    בכדי שנוכל לעזור עליך לפנות למייל של העמותה
    [email protected]
    ולתת שם את פרטי המקרה ומסמכים רפואיים, ועורך דין מהעמותה יחזור אליך בהקדם.

אני רק רוצה להזכיר שפעילות העמותה היא התנדבותית לחלוטין, וייצוג חולים הוא ללא תשלום כלשהו.

אשמח אם תפני אלינו
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו