מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפואה פרטית ציבוריתאלי08/09/2012
אני בן 56 עם בעיית גב רדיקולופטיה(לחץ על עצבים המסתעפים לרגליים) מותנית בעיקר,ולאחרונה חש חולשת רגליים ואי יכולת לעיתים אפילו לעמוד. EMGמחטים אף לימד שלשום על החמרה לעומת שנה שעברה בכל פרטמר שנבדק, והגדיר את הלחץ בינוני. אני חושש בצדק שאהיה נכה לפני שאספיק לניתוח על אף שרק אי שליטה בסוגרים מוגדרת כמדומני כמקרה דחוף.... שנה שעברה שהמצב עוד היה פחות גרוע ,עברתי הליך מתיש של תחנונים ל MRI ובדיקת רופאים מנתחים פרטיים בתחנונים לתור זמין ובעלות בדיקה של 1300 שח... לדעתי אני חייב בדיקה מהירה של MRI ומרגיש שאצטרך ניתוח. שאלותיי: 1כדי לעקוף את הנ"ל,האם אני יכול תיאורטית , אחרי הפניית רופא לבית חולים, "לנחות" בבית חולים כרצוני של כללית או תה"ש שיבא? 2. נניח שכן-האם במקרה כזה ההבדל העיקרי בטיפול ,שאזכה לניתוח כנראה לא של הרופאים הוותיקים והמנוסים יותר(שעובדים אף באופן פרטי) , אלא של רופאים "אחרים" ? התרשמתי שמי שזוכה היום לניתוח בבית חולים ציבורי ,הם רק אלו שחיכו שנה בתור או מקרה דחוף ביותר בלבד? אנא תשובתכם במילים פשוטות מניסיונכם בלי שאתפוס אתכם במילה, בלי להפנותני לתקנונים פורמליים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה פרטית ציבורית - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי09/09/2012שלום רב,
אתה יכול לבקש מרופא המשפחה הפנייה לבית חולים המבוקש ועם זה לגשת לקבל טופס 17.
אין לי שום מושג, אם וככל שתנותח, מי יבצע זאת. אין חובה כי מנהל המחלקה דווקא ינתח אותך , אם זה זה יכול לקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?