שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סיוון
    01/03/2008

שלום רב רופאה פסיכיאטרית קבעה שאני צריכה את התרופה זיפרקסה לאחר שניסיתי הרבה תרופות שלא עזרו לי ,אבל אינני סובלת מסכיזופרניה, לכן אמרה לי שאני צריכה לשלם מחיר מלא. לא קניתי עדיין את התרופה מפניי שקשה לי מאוד לעמוד בהוצאות,ובינתייםאני נוטלת את התרופות שלא עוזרות לי . האם יש אפשרות שהקופ"ח תעזור לי במימון התרופה? אני בקופ"ח מכבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תרופות

מעיין רוגל
    04/03/2008

עד כמה שידוע לי קופות החולים אינן מחוייבות לממן תרופות פסיכיאטריות אלא המדינה, אך התרופות ניתנות באמצעות קופות החולים.
    אם תתני לנו פרטים ספציפיים במייל העמותה נוכל לבדוק את המקרה שלך לעומק ולנסות לסייע

[email protected]

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה שנמחקה

מעיין רוגל
    18/03/2008

בתגובה להודעה זו היתה הודעה של כותב בשם שמוליק. הודעתו נמחקה.
    שני מנהלי הפורום עונים על השאלות מתוך הידע המקצועי שלהם, בועז מתוקף תפקידו ואני באמצעות הצוות המשפטי של עמותת קרן דולב לצדק רפואי. לא אסכים לקבל בפורום תשובות של אנשים שלא מזדהים בשמם המלא וברקע המקצועי שלהם כאשר אלו ניתנות לשאלות בפורום.
    במידה ולמישהו יש ידע אותו הוא רוצה לחלוק, משיקולים של אחריות, אני מבקשת לפרט מי הכותב, את שמו המלא, ואת הרקע המקצועי שלו.

תודה
    מעין רוגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו