הגשת תביעות לקרן מבטחים ותיקה וב״ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגשת תביעות לקרן מבטחים ותיקה וב״ל
    לי
    25/12/2012

אני חולת סרטן בת 60 ומקבלת טיפולים אונקולוגים שימשכו כשנה. עבדתי עד לפני חודשיים ואקבל משכורת עוד חודש עד לגמר 90 ימי המחלה המגיעים לי. הוסבר לי שעלי לפנות לקרן מבטחים וכן לבטוח לאומי. האם עלי לציין בפניה למבטחים שאני עומדת לפנות וכנראה גם אקבל קצבת נכות מבטוח לאומי? האם השכרת דירה שבבעלותי עלולה לפגוע בגובה הקצבאות. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגשת תביעות לקרן מבטחים ותיקה וב״ל - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    26/12/2012

מאחל לך בריאות שלמה.

במסגרת התביעה לנכות כללית, מבקש המוסד לביטוח לאומי הצהרה על האם את מקבלת הכנסה ממקור כלשהו (כגון מבטחים) והינך מחוייבת להשיב על שאלה זו.

מכאן אומר כי הגופים יידעו אחד על השני , בייחוד כאשר אישור התביעה בנכות כללית, יכולה להצביע על קבלת פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ומס בריאות, כך שאין כל ברירה אלא ליידע את הגורמים.

אל חשש ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לי
    26/12/2012

מודה על תגובתך המהירה. מה בנוגע להכנסה מהשכרת דירה , האם עלי להצהיר עליה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לי
    26/12/2012

מודה על תגובתך המהירה. מה בנוגע להכנסה מהשכרת דירה , האם עלי להצהיר עליה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    01/01/2013

תביעה לנכות כללית - כן. בתביעה למבטחים - לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו