נכות שמנית הארכה ומה אחכ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות שמנית הארכה ומה אחכ?
    ישיי
    08/01/2013

אני לאחר תאונת עבודה שהייתה לפני יותר משנה.לאחר בדיקות רבות על ידי רופאים,עקב כאבים עזים בכף רגל שכללו הגבלות. סוף סוף מצאו שיש לנתח אותי מיידית בקרסול לצורך שיחזור רצועות.מדובר בזמן ממושך של ריפוי. מה הן אחוזי הנכות של המל"ל לבעיה כזאת?.האם לאחר הניתוח אקבל אחוזי נכות זמניים?יש לציין שכבר הייתה לי נכות זמנית בגין הרגל. היא נגמרה ויש לי כרגע נכות שמנית על מצב נפשי.האם יחזירו לי את הנכות הזמנית האוטופדית?ואיך אגיע אליהם אחרי הניתוח, הרי אהיה עם גבס 6 שבועות ולאחר מכן יש שיקום ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות שמנית הארכה ומה אחכ?

הוספת תגובה

• נכות שמנית הארכה ומה אחכ? - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    08/01/2013

ישיי שלום,
    בריאות והחלמה מהירה.
    סביר להניח שיקבעו לך אחוזי נכות זמניים לאחר הניתוח, עד לשלב שבו יתגבש הנזק, בתקווה שלא תישאר לך כל מגבלה (כך אני מאחל לך לפחות).
    לגבי מועד הבדיקה, כמובן עליך לעדכן את הוועדה הרפואית ככל ויקבע מועד שאינו מאפשר לך להגיע, בשל מגבלות כאלה או אחרות. במידה ותגיע בתחבורה ציבורית, שמור קבלה. אתה יכול להגיע במונית ולדרוש החזר, ככל ותציג אישור על מגבלת ניידות.
    אגב, כיצד אירעה הפגיעה ?

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפילה לבור בעומק 2 מ'

ישיי
    08/01/2013

במסגרת העבודה בחו"ל .היתה פגיעה בשוק,בגב תחתון וצלעות שבורות. קבלתי בהתחלה 15% זמני על הפגיעה בשוק. ואחכ ביטלו זאת .על השאר אני בעוד ויכוחית איתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים לתשובות לשאלות?

ישיי
    21/01/2013

למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים לתשובות לשאלות? - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    23/01/2013

מה השאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים לתשובות לשאלות? - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    23/01/2013

באם כוונתך לשיעור אחוזי הנכות, הזמניים ו/או הצמיתה, הרי שמדובר שבשאלה שבמומחיות רפואיות ובטח לא ניתן להשיבה בפורום זה, בלי עיון במסמכים רפואיים ובדיקה רפואית.

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו