בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור
    ולריה
    21/03/2013

שלום !
    אמא שלי חולה אונקולוגית , רציתי לדעת על אילו טיפולי שיניים ניתן לקבל החזר במסגרת הזכאות במידה והם מבוצעים במרפאה פרטית ? האם שתלים כלולים בזכאות ? אחנו במכבי.במידה ועלות הטיפולים נמוכה או גבוהה יותר ממחירון הקופה ,מה ההחזר שנקבל ? על טיפולים שהם לא בזכאות אבל בוצעו ברשת מרפאות מכבי,יש החזר מהקופה לאחר הטיפולים ?
    אמא שלי מקבלת תרופה לטיפול בדיכאון שהיא מחוץ לסל הבריאות ועליה היא מקבלת הנחה במסגרת הביטוח המשלים.ביקשתי להעביר את התרופה לאישור הרופא המחוזי ע"מ לקבל פטור אך בקופה אומרים שמכיוון שהיא מקבלת עליה הנחה ,לא ניתן לעשות זאת.זה תקין ?
    אפשר לבטל ביטוח משלים/סיעודי אם לא היה ניצול של הכיסויים ולקבל חזרה את הפרמיות ששולמו ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• פנייה חוזרת

ולריה
    28/03/2013

שלום
    לא קיבלתי מענה לפנייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    28/03/2013

אני מציע לך לפנות עם שאלתך לגזברות הקופה ולביטוחים הפרטיים שלך. השאלות שלך הינם בתחום הכספי ואינם נכללים בפורום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו