זכויות אחרי צינתור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות אחרי צינתור.
    אלונה
    22/03/2013

שלום. הייתה לי תעוקת לב בעקבותיה עברתי צינתור כולל מסתם. האם מגיע לי אחוזי נכות בעקבות זאת. אם כן כיצד עלי לפעול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות אחרי צינתור.

הוספת תגובה

• זכויות אחרי צינתור. - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    24/03/2013

יתכן ומגיע לכך אחוזי נכות, אך מה ברצונך להשיג לבד מאחוזי נכות...

על מנת לזכות בגמלת נכות כללית יש לעמוד במספר קריטריונים ובתוכם נכות רפואית כוללת של 60% (או למעלה מ- 40% כאשר אחת הנכויות גבוה מ - 25%).

אינני יודע במצבך מה שיעור הנכות המגיעה לך זאת תשובה עליה יכול להשיב מומחה רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות רפואיות,עו"ד אלקלאי.

אלונה
    25/03/2013

ציינתי שיש לי כבר 60% נכות צמיתה ואי כושר 86%. 25% נכות על מחלת הלב. אני רוצה לדעת האם הייתי צריך לתבוע את המוסד לביטוח לאומי אז שעברתי שני צינתורים במהלך שנתיים. האם לבקש נכות או פיצויי כלשהו, אנה התייחסותך. תודה. חשוב לי להגיע ל-90% נכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות רפואיות,עו"ד אלקלאי. - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    04/04/2013

"הצינתור" כלול ככל הנראה בנכות שניתנה לך עקב מחלת הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו