החזר הוצאות בגין פנייה למיון עינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזר הוצאות בגין פנייה למיון עינים
    צביה
    18/03/2008

שלום.
    פניתי למיון עיניים בבית חולים בשעות הערב לאחר שסבלתי מכאבים חזקים בעין מלווים באודם חזק וקושי בפתיחת העין .
    פניתי טלפונית למוקד הרפואי באזור מגוריי ונשמר לי כי אין רופא עיניים במוקד ובאם הכאבים לא נסבליים שאפנה מייד לביון בבית החולים .
    פניתי מייד למיון וזה היה בשעה 22:50 ושם נאמר לי כי טוב עשיתי מאחר ומה שיש לי בעין יכול היה באם הייתי ממתינה לגרום לנזק בלתי הפיך .
    בית החולים דרש ממני לשלם סכום מלא עבור הביקור אבל המרפאה שלי דחתה את בקשתי לקבלת החזר או התחייבות כנ"ל דחה אותי גם המנהל במנהלת קופת חולים .
    שאלתי היא האם במקרה שלי שהיה מקרה דחוף אין לי זכות לקבל התחייבות מהקופה מאחר והמקרה הוא עיניים ורופא עיניים לא קיים במוקד הרפואי באזורינו .
    מה עלי לעשות על מנת לקבל את ההתחיבות הכספית .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיוע בקבלת החזר

מעיין רוגל
    18/03/2008

יש תנאים מסויימים על פי חוק לקבלת החזרים על חדר מיון.
    אחרי בדיקה עם הצוות המשפטי יתכן מאוד ונוכל לעזור לך לקבל החזר על הביקור.
    אנא, כתוב לנו את פרטי המקרה במייל, וצרף מסמכים רפואיים שיש לך ואנחנו ניצור איתך קשר בהקדם.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו