הריון - הרעת תנאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון - הרעת תנאים
    איריס
    30/03/2008

אני עובדת במקום עבודה כ 7 שנים , כל השנים האילו העלו אותי בתפקידים,אף הוציאו אותי ללימודים - חצי על חשבון העמותה.
    כל כמה חודשים כשהיו צריכים לקצץ היו מודיעים לי שאני עוברת לחצי או 3/4 משרה , (יש מעלי 2 מנהלים - שדואגים לתנאים אחד לשני בצורה בולטת למדי ),לתקופה מסוימת.
    בזמן האחרון הם מחפשים אותי , ואנני יודעת בדיוק מדוע כל פעם שאני שואלת הם טוענים טענות לא מדויקות לכך שאני לא מספיק טובה. אך לפני חצי שנה העלו לי את המשרה למשרה מלאה ( אם אני גרועה מדוע מעלים לי את המשרה מ3/4 משרה למשרה מלאה . הם אמרו לי שהתקבל תקציב לחלקיות משרה בנושא מסוים והם נותנים לי אותו לחצי שנה . לפני כחודש הביאו מזכירה נוספת בטענה שהעבודה רבה והם מעונינים לחלק את המשרה ל 2 מזכירות , הבנתי את כוונתם -שהם מעונינים להוציא אותי מהעמותה אך המשכתי לעבוד כרגיל.
    לפני כמה ימים נודע לי שאני בהריון ,יום אחרי הודיעו לי המנהלים שבסוף החודש אני עוברת לחצי (ולא 3/4)משרה ונגמר התקציב לנושא המסוים הזה. כששאלתי מדוע לחצי ולא ל3/4 התחמקו.
    עכשיו אני מיואשת מאוד ולא יודעת מה עלי לעשות . אם יש באפשרותכם לעזור ,להציע משהוא אשמח מאוד.
    מודה לכם מראש
    איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון - הרעת תנאים

הוספת תגובה

• היריון -הרעת תנאים

עו``ד בועז אלקלעי
    31/03/2008

הרעת תנאים עקב לידה אינה חוקית ומהווה עבירה עפ"י דין.
    אם המנהלים שלך ידעו כי הינך בהיריון ואז שינו את המשרה, אזי הם עברו על החוק.

בשביל לקבל תמונה ברורה יותר של המצב, אני מציע פגישה מסודרת עם עו"ד אשר יבחן את המסכת העובדתית אל מול החוק הרלבנטי ואז תוכלי לשקול את צעדייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו