מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פלסטי לפני ניתוח החלפת מפרקיםנורית11/08/2014
שלם רב יש לי שאלה למצב קצת מסובך. אני אחרי אישפוז של קרוב לשנתיים בבית חולים ציבורי שאליו הגעתי עם קרוב ל190 קילו שרובם מים. בשפה הרפואית נקרא לימפאדמה. הגעתי לשם במצב מאוד גרוע טיפול לא ממש קיבלתי שם למעט חבישה על פצעים בשוק רגל שמאל הפצעים גרמו לבשר להחשף כולל כלי דם בשר וכלי לימפה. הדבר היחיד שאותו בית חולים היה עסוק בו במקרה שלי היה לחפש לי מקום סיעודי כי טענו שאין מצב שאני אבריא ואשתקם.. למזלי הועברתי לבית חולים אחר ושם מצאתי רופאה צדיקה יחידה בסדום שתודות לה כיום אני עומדת על הרגלים והולכת עם הליכון אבל הולכת . חשוב לציין שבאותו בית חולים ציבורי השאירו אותי במיטה לא הסכימו להוריד אותי אף על פי שיכולתי ללכת קצת.בנתיים ירדתי במשקל דין יש לי הרבכ להוריד אבל כרגע יש המון עור תלוי גם ברגלים וגם בידים ואני צריכה לעבור ניתוח החלפת מפרק הברך והכתף שניהם בצד ימין. ולפי מה שנרמז לי בקופה הם מתיחסים אלי כאדם שמן שעשה דיאטה ורוצה ניתוח פלסטי ליופי הם לא מתיחסים לבעית הבצקות (במסמכי האישפוז בבית חולים וגם הרוםא כלי דם בקופת חולים אני סובלת מלימפאדמה ואלפנטזיס ברגלים)השאלה שלי היא האם הניתוחים הפלסטים שהם חיונים לניתוח החלפת המפרקים שהוא ניתוח שיקומי הוא ניתוח פלסטי ליופי הוא שהוא חלק משיקום כתוצאה מהמחלה . הרופאים אומרים שהלימפאדמה היא כנראה בגלל טראומה. מאחר שהיתי בחורה רזה עם רגלים נורמליות וגוף נורמלי לחלוטין
אני אודה לכם על תשובה מהירה ככל הניתן אני כרגע בבדיקות לברור סופי של מיקום וסוג הפגיעות בברך והכתף
נורית7661* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פלסטי לפני ניתוח החלפת מפרקים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי12/08/2014אם הניתוח הינו כורח רפואי אז מדובר בניתוח לכל דבר שאמור להיות מכוסה ע"י הקופה.
צריך שהתיעוד הרפואי וחוות הדעת של הרופאים יתמכו בטענה זו.
אם יסרבו יש אפשרות להגיש תביעה לבית הדין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?