רופא תעשיתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעשיתי
    0
    16/04/2008

בקרוב אגש.אני לאחר סרטן שד ,טיפול כימי,ניתוח והקרנות.קושי רב לחזרה לעבודה בשל חולשה רבה.במצב כזה מהם הזכויות שלי??בת 48+4.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעשיתי

הוספת תגובה

• סרטן

עו``ד בועז אלקלעי
    17/04/2008

הינך רשאית לפנות למוסד לביטוח לאומי בבקשה להכרה כנכה כללית ולקבל קצבה זמנית.
    אם יש לך ביטוח רפואי מתאים, הינך יכולה לבקש מהם פיצוי בגין אובדן כושר עבודה.
    כמו כן, הינך יכולה לנצל ימי מחלה שנותרו, אם נותרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה והמשך...

0
    17/04/2008

אני כרגע בקצבת נכות עם הארכה לעוד כחצי שנה.השאלה שלי מהם זכויותי אם אינני יכולה לחזור לעבודה בעוד כחצי שנה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/04/2008

בדיוק כפי שכתבתי לך בתשובתי הקודמת.

אם עפ"י מצבך הרפואי והתעסוקתי לא תוכלי לעבוד והמוסד לביטוח לאומי יכיר בכך, הוא יאריך את התקופה ותמשיכי לקבל קצבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו