רופא צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא צבאי
    יבגני
    17/04/2008

שלום
    אני הייתי בשירות הצבאי שלי ואני מאוד לא אהבתי את רופא יחידה שלי מיכבן שהיא חשבה כל חייל שהוא מגיעה אליה הוא רק רוצה לקבל ממנה גימלים או פטורים
    ואני הייתי מדי פעם מגיעה אלי אם כל מיני בעיות והיא חשבה שאני ממציעה את כל דברים האלו
    אחרי זה היא באה ואמר לי שהיא לא חייבת לתת לי הפניות לרופא מומחה אם היא לא רואה סיבה מוצדקת לכך

ואחרי כמה זמן היית לי דלקת עיינים די מוזרה שהיא היית מגיעה ואחרי כמה זמן היא היית
    נעלמת לבד והיא בדקה אותי רופאת יחידה והיא אמרה לי שאין לי כלום

אבל אני בקשתי ממנה הפנייה לרופא עיינים והיא סירבה לתת לי אבל אני אחרי זה כי אני רוצה לעשות בדיקה אחרת (בלל בררה היא הסכימה לתת לי את הפנייה)

בסוף שאני הייתי אצל רופא מומחה הוא כתב שיש בהחלט דלקת עיינים
    זה למשל אני הבאתי את אחד מדוגמאות

1.הייתי רוצה לדעת אומנם אני כבר משוחרר אבל עדיין מעניין האם יש הגבלה של הפניות שרופא אמור לתת אותם כמו באזרחות או בצבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא צבאי

הוספת תגובה

• רופא צבאי

עו``ד בועז אלקלעי
    17/04/2008

אני מצטער אבל לא ירדתי לסוף דעתך ולא הבנתי את שאלתך. לכן אודה לך באם תנסח אותה מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יבגני
    18/04/2008

בעיקרון אם רופא משפחה יכול להגביל אותי בהפניות אל רפואים מומחים

כלומר שהוא לא יתן לי הפניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד בועז אלקלעי
    20/04/2008

הפניות של רופא הינם "שווי ערך כסף" . קופת החולים משלמת לבתי החולים והרופאים ולכן הם יבקשו לחסוך בהוצאות...
    יחד עם זאת אתה אמור לקבל טיפולים נאותים והמרפאה אמורה לספק לך אותם, בהתאם לתלונותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו