שלילת רשיון מטעמי בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלילת רשיון מטעמי בריאות
    מאיר
    12/01/2015

לפני כחודשים שקמתי בלילה לשרותים כנראה עקב יצאה מהירה מהמיטה נפלתי ואיבדתי את ההכרה אושפזתי בבי חולים נערכו לי בדיקות רבות סי טי מוח ואקו לב וכן בדיקת נורולוג והכול היה בסדר ושוחררתי לביתי ללא המלצות או מיגבלות רפואיות.
    כעת קבלתי מכתב ממשרד הבריאות שבו מודעים לי שעל לעבור בדיקת נורולוג וקראדיולג וכן שהודיעו למשרד הרשוי לשלול לי את הרשיון.
    זמן ההמתנה בשרותי בריאות כללית לרופאים הנ"ל יותר מחודש וזמן העבודה על הנירת שאשלח להם הוא עד חודש.
    כך שאני ילא יהיה לי רשיון כחודשים. האם אין פה פגיעה בזכיות החולה שבית החולים מודיע למשרד התחבורה שאני לא קשיר לניהגה ולא מספר לי ולמרות שהבדיקות ששולחים אותי כבר בוצעו בבית החולים ונמצאו תקינות
    מה אפשר לעשות בנידון לדעתכם
    בתודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלילת רשיון מטעמי בריאות

הוספת תגובה

• שלילת רשיון מטעמי בריאות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    13/01/2015

מי שלל את הרישיון ? המכון הרפואי לבטיחות בדרכים ?

אם כן ניתן להגיש ערר לוועדה מתאימה אף להגיש אחכ ערעור למחוזי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלילת רשיון

מאיר
    13/01/2015

עדין לא שללו רק קבלתי מכתב ממשרד הבריאות שעלי לעבור בדיקת נורולוג וקאדילוג ולשלוח הטפסים למכון לבטיחות וכן היה כתוב שהם פנו למשרד הרשוי בהמלצה לשלול לי את הרשיון עד קבלת התשובה מהמכון לבטיחות.
    השאלה כמה זמן עד שישלל רשיוני בפועל יעבור לי יקח כחודש לארגן את הטפסים ולשלוח למכון לבטיכות
    בתודה לתשובה
    מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלילת רשיון - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    13/01/2015

אינני יודע כמה מהר הם יעבדו...

יתכן וימתינו עד קבלת המסמכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו