תסמונת המעי הרגיז IBS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת המעי הרגיז IBS
    אנה
    04/03/2015

שלום רב,

אני סובלת שנים רבות מ-IBS. לאחרונה התחלתי לשקול פנייה לחברות למימוש זכויות רפואיות כדי לבדוק קבלת הכרה בנכות ולקבל החזרים, אם מגיעים.

אני עובדת 80% משרה בשכר קצת מעל המינימום ומשלימה במעט עבודות פרילנס מהבית - מדווח למס ההכנסה. דיווחתי על התמסונת לראשונה לחברת הביטוח של מקום העבודה הנוכחי, בו התחלתי לעבודה לפני שנתיים, אחרי שהבנתי שזה כרוני.
    לפני זה היו תקוות שאוכל למצוא את הטיפול המתאים ולהיפטר מזה, ניסיתי מגוון פתרונות קונבנציולניים ואלטרנטיביים.התסמונת פוגעת כידוע בכל תחומי החיים, מקצועי וחברתי כאחד.
    חשוב לי מאוד להמשיך לעבוד במקום העבודה ובבית. אם אקבל אחוזי נכות, וקצבת נכות מביטוח לאומי, האם אאלץ לעבוד פחות שעות?
    תודה מראש על התשובה,
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת המעי הרגיז IBS

הוספת תגובה

• תסמונת המעי הרגיז IBS - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/03/2015

שלום רב,

אינני יודע ואינני יכול להעריך מה שיעור הנכות שלך עקב התסמונת.

אני יכול לומר לך שבמידה ותגישי תביעה לנכות כללית וזו תתקבל- תוכלי לקבל קצבה ולהמשיך לעבוד.

כמובן שאינני יכול להמליץ על "חברות למימוש זכויות"... היוועצי בעו"ד מנוסה בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עו"ד בועז, תודה על התשובה. אנה

אנה
    05/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטתי

אנה
    08/03/2015

שלום עו"ד בועז,
    החלטתי שאם אסתייע במומחים, אז בוודאי שאקח עורך דין ולא אפנה לאחת החברות אחרי שקראתי קצת עליהן. הבנתי שבחברות יש לשלם על פתיחת תיק מראש, ואילו עורכי דין לוקחים אחוזים מהפיצויים שהלקוחות מקבלים. האם ניתן לשאול מהם הובה של האחוזים הללו?
    תודה מראש,
    אנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי כמובן "הגובה"

אנה
    08/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו