מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירוב לקבל אותי כפציינטמירב07/04/2015
אני בחור מאוד מוזר, שפת גוף לא ברורה, מתנסח בצורה ארכנית ועם טעויות, עם קצת בעיות שמיעה לא מבין הומור ומאוד מאוד מאוד מוזר. לכן אני לא מקבל טיפול בקשר למחלה שלי שיכולה להיות קשה אם מתעלמים ממנה.
יש 3 ראומטולוגים באזור שאני יכול להגיע אליו, אחד לא התאים לי מבחינה מקצועית לכן החלטתי להחליפו, ו2 סירבו לקבל אותי ואמרו לי לא לקבוע יותר תורים אליהם בגלל שאני מוזר מידי. למרות שהייתי מאוד מנומס גם שאלתי 2 שאלות על הבעיה שלי.
בגלל שהייתי עסוק בלנסות לדרוש מהם שיקבלו אותי דרך מנהל המרפאה עבר זמן ומפרק הלסת שלי נפגע וגם הזיכרון והחשיבה כי זאת מחלה דלקתית שמשפיעה גם על המוח.
וזה גרם לכך שעכשיו רופא שיניים היחידי שסמכתי עליו ושלא כאב לי בטירוף אצלו החליט שהוא רוצה שלא אבוא אליו יותר, הפקידה בכללית סמייל אמרה לי שהוא סירב כי אני לא נבון. אבל הפקידה אף פעם לא הייתה נחמדה, אז אני לא יודע אם להאמין לה.
ועכשיו אני לא עובר טיפולי שיניים כבר 6 חודשים כי התור שלי נדחה לפני שאמר ישירות שלא אבוא ואני לא יודע איך אעבור עקירות אצל רופא שאין לי אמון מקצועי חזק בו (שאני יודע שיש לו ידיים טובות ושעושה לא כואב), ולכן עדיין יש לי דלקת חניכיים.
השאלה שלי היא האם נפגעו פה חוקים, ואם כן איזה? ועל סמך אילו עקרונות נגיד אפילו רופא שיניים ברפואה ציבורית חייב לקבל אותי כל עוד אני מנומס ומדבר יפה? בכלל לאיזה זכויות שלי זה מתקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב לקבל אותי כפציינט - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי28/04/2015אני ממליץ לך לעיין בחוק זכויות החולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?