ניתוח להסרת מנינגיומה וביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת מנינגיומה וביטוח לאומי
    נטשה
    29/04/2008

לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח להסרת מנינגיומה מגזע המוח שהתגלתה אצלי עקב ירידה בשמיעה.
    העו"ס בביה"ח נתנה לנו מסמכים להגשה לביטוח לאומי, אולם אמרה לנו שלא נצפה לכלום. אני עקרת בית ובעלי שכיר. לא הגשנו את המסמכים בגלל כל הפרוצדורה והפרטים שצריך למסור - אם זה לשוא. קיבלתי מהמנתח שלושה חודשי מחלה (אולם איני עובדת כך שאין זה משנה, ואילו בעלי מקבל את שכרו עפ"י תפוקה ולא עפ"י מס' ימי או שעות העבודה). רציתי לשאול אם אני זכאית לקבל רטרואקטיבית איזה גמול עבור תקופה זו מביטוח לאומי (עזרה בבית וכו') או שלא.
    כמו כן, כנראה שעצב השמיעה באחת מאזני נפגע (כבדת שמיעה אך לא חרשת), האם מגיעה לי נכות? תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת מנינגיומה וביטוח לאומי

עו``ד בועז אלקלעי
    05/05/2008

גם אם הינך עקרת בית, הינך זכאית לפיצוי כלשהו מהמוסד לביטוח לאומי והינך יכולה לעשות זאת באופן רטרואקטיבי.

לגבי הנכות אכתוב כי הינך זכאית לפנות למוסד לביטוח לאומי במסגרת נכות כללית, אך יחד עם זאת עפ"י נתוני השאלה לא נראה כי תהיי זכאית לקבלת קצבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך.

נטשה
    05/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו