שכר טרחה מופקע לחברה למימוש זכויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכר טרחה מופקע לחברה למימוש זכויות
    yb
    07/08/2015

לאחר התקשרות של כשנה עם חברת "איתנים" באשדוד, דורשת החברה שאשלם לה סכום של למעלה מ-51,000 ₪!!! על פי חישוב של 19%+מע"מ מהמענק שניתן לי מהאוצר+ מ-48 קיצבאות חודשיות שניתנו לי מצבירת פנסיה לאחר 25 שנות עבודה ממשרד החינוך.
    טרם הגענו לשלב של הגדלת שירות בעקבות נכות (49%) ו/או תביעת נכות כללית אשר לשם כך הגעתי אל החברה.(אז יגבו ממני כספים נוספים!!!)
    האם יש לחברת מימוש זכויות רפואיות הזכות לנגוס במענק ובגימלה המגיעים לי בכל מקרה? הרי לא קיבלתי אותם בזכות מעורבות החברה, פניתי לחברה כדי למצות זכויות רפואיות, לא פנסיוניות! בעת צרה ומצוקה פניתי אליהם על מנת שיסייעו לי בכך שיכירו בכל המחלות מהן סבלתי ואני סובלת. להבנתי הם אמורים לנכות 19%+מע"מ מהתוספת שתנתן לי לקיצבה כפול 48 קצבאות ואותו חישוב מקיצבת נכות כללית מביטוח לאומי באם יסייעו לי לקבלה.
    אני רואה בזאת ניצול ועושק. עד כמה יכולה חברה להיות חזירית ולפגוע באדם חולה שהגיע אליה על מנת שתסייע ותגן עליו?
    אודה על חוות דעתך המלומדה בסוגיה הנ"ל וקביעתך אם הצדק הינו לצידי!?
    אזהרה: בצר לכם אל תפנו לשום חברה הטוענת לסיוע ומימוש זכויותיכם הרפואיות!!! בשום אופן! קחו אוויר, ופעלו עם המון אורך רוח כדי לקבל את מה שמגיע לכם. בעת צרה פנו לקבל סיוע מקצועי ישירות מעו"ד בתחום!
    yb

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכר טרחה מופקע לחברה למימוש זכויות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    09/08/2015

שלום רב,

לצערי לא אוכל לעזור ו/או להשיב מעל גבי פורום זה.

זהו עניין מסחרי / משפטי שבכדי שאוכל להשיב עליו עלי לבחון את כל התיעוד.

אני בהחלט מתחבר לדברים שנרשמו בסוף לגבי קבלת הטיפול ע"י עו"ד המצוי בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו