מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברת הביטוח שלחה אותי לבדיקה לרופא לא תעסקותישרון26/05/2016
שלום
אני במהלך לקבל המשך אבדן כושר עבודה מחברת הביטוח שלחה אותי הפעם מה שלא היה בעבר לא לרופא תעסוקתי האם זה לא עילה לתביעה על זמן התעללות הטרדה גם הרופא סיכם את הביקור שלא הוא יחליט אם אני לא כשיר , אז למה שלחו אותי לרופא פנימי ולא תעסוקתי כשהבעיה היא בכלל אורתופדית האם אפשר וכדאי להראות לחברות הביטוח שהזמן שלנו יקר ולתבוע בתביעות קטנות או בכל מקום אחר מה לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברת הביטוח שלחה אותי לבדיקה לרופא לא תעסקותי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי29/05/2016במסגרת הפוליסה לחברת הביטוח יש סמכות להעמיד אותך לבדיקה .
כל עוד תביעתך לא נדחתה על ידי חברת הביטוח, אני מציע להמתין ולתעד את כל הפניות והמפגשים.
אם אח"כ יהיו "בעיות", יעמדו לך מנגד טענות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי בקשת כל תעודת זיהוי או כרטיס ז
שרון29/05/2016שלום
הכוונה שהוא בעצמו לא הזדהה ללא שום מסמך חותמת תג וכו והגרוע מכל לא ביקש תעודת זהות שנזדהה בפניו. איך ייתכן דבר כזה זה חיים/ ומוות במצב אחר אם זה תרופה או טיפול .למי אפשר להתלונן מתחום הרפואי הנ"ל זה מחדל מסוכן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי בקשת כל תעודת זיהוי או כרטיס ז - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי30/05/2016הרופא הזה קובע את המשך זכאות לאובדן כושר ולא מתווה טיפול רפואי.
ביקשת לקבל את פרטיו והוא סירב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?