מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- האם מותר לרופא לסלק מטופל שצריך בדיקהנטלי16/09/2016
שלום, קרה לי מקרה נורא מכעיס לפני כחודש.
ביום שישי בזמן שעבדתי התחלתי להרגיש כאבים נורא חזקים בבטן העליונה ולא יכולתי לתפקד או לזוז. התקשרתי למוקד של הקופת חולים והיה תור אחרון פנוי אצל רופא ברמת גן , לקחתי את התור. כשהגעתי למרפאה פקידת הקבלה אמרה שאני משויכת לכמה רופאים (כנראה שזה שמר את הרופאים המחליפים שביקרתי אצלם בנוגע לוירוס שהיה לי) ולא הסכימה לקבל אותי , גם לאחר שהייתי בשיחה עם הנציגה שתסדר את זה.הנציגה ביקשה לדבר איתה והיא לא הייתה מוכנה לשמוע ומיותר לציין שהייתי בכאבים חזקים כל הזמן הזה. היא גם אמרה לי לזוז הצידה כי אני מפריעה לה וכשהרופא יצא התחילה לצעוק שנמאס לה והיא לא עובדת ככה, הרופא בתגובה אפילו לא דיבר איתי ואמר לי תלכי מפה אני לא בודק אותך.
מכיוון שלא היה תור אחר פנוי נאלצתי לפנות למוקד חירום ולשלם כתשעים שקל על הבדיקה, ומשם הופניתי למיון.
האם יש לי מה לעשות עם המקרה הזה? למי אני אמורה לפנות?
מותר לרופא לא לקבל ולסלק אותי ככה ממרפאתו?
אודה להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לרופא לסלק מטופל שצריך בדיקה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי29/09/2016שלום רב,
על פני הדברים ההתנהלות איננה נראית תקינה, בייחוד לאור המצב הרפואי עימו הגעת למרפאה.
אינני יודע באיזה קופ"ח מדובר, אך יש בכל קופה הליך פניות הציבור וכדאי להתחיל שם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?